ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τριανταφυλλίδης: «Συγχαρητήρια στον Καραμπέτσο, θα παλέψουμε για το καλό του βόλεϊ»

Τριανταφυλλίδης: «Συγχαρητήρια στον Καραμπέτσο, θα παλέψουμε για το καλό του βόλεϊ»

Στην πρώτη δήλωση-αναφορά, μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα προχώρησε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης μέσω της επίσημης σελίδας του συνδυασμού του ‘Όλοι μαζί για το βόλεϊ’, συγχαίροντας τον Γιώργο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του και δίνοντας δέσμευση ενεργής παρουσίας για όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά.

“Συγχαρητήρια στον Γιώργο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του. Ευχαριστούμε θερμά τα Σωματεία που στήριξαν την ομάδα μας και με την ψήφο τους άνοιξαν τον δρόμο στην παρουσία των Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Γιώργου Ντράκοβιτς στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. Θα θέλαμε να είμαστε περισσότεροι, όμως οι εχθρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύντομη προεκλογική μας εκστρατεία δεν το επέτρεψαν. Σε κάθε περίπτωση, εννοείται πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις -όπως άλλωστε δεσμευτήκαμε προεκλογικά- για την ανάπτυξη και το καλό της Ελληνικής Πετοσφαίρισης’, αναφέρει το πρώτο μετεκλογικό μήνυμα.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
11/04/2021

«Έφυγε» ο Νότης Λίτσας

Φτωχότερο είναι εδώ και λίγες ώρες πλέον το ελληνικό βόλεϊ καθώς θρηνεί την απώλεια του Νότη Λίτσα που «έφυγε» το πρωί της Κυριακής στα 75 του χρόνια σκορπώντας...