Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τριπλή ανανέωση στον Πήγασο Πολίχνης

Τριπλή ανανέωση στον Πήγασο Πολίχνης

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Σωτηρίου, Παλαιοχωρινό και Τοκαμάνη που προέρχονται από τα εφηβικά τμήματα του συλλόγου ανακοίνωσε ο Πήγασος Πολίχνης.

Ο Πήγασος Πολίχνης συνεχίζοντας να δίνει ευκαιρίες στους νέους και ταλαντούχους αθλητές των τμημάτων υποδομής του ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τρία νέα παιδιά που θα στελεχώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας και στη Volleyleague.

Οι Κώστας Σωτηρίου, Απόστολος Παλαιοχωρινός και Αλέξης Τοκαμάνης θα φοράνε και φέτος την φανέλα του Πήγασου Πολίχνης και για πρώτη φορά στην καριέρα τους θα αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Σωτηρίου στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση τόνισε « Έπειτα από 4 χρόνια χαράς και επιτυχιών στις αναπτυξιακές κατηγορίες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Πήγασου για 5η σεζόν και στην προσπάθεια για μια καλή πορεία στην μεγάλη κατηγορία».

Από την πλευρά του ο λίμπερο, Απόστολος Παλαιοχωρινός δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου! Εύχομαι μία άκρως επιτυχημένη σεζόν σε όλη την ομάδα, χωρίς τραυματισμούς και με πολύ κόσμο στο γήπεδο».

Ο ακραίος, Αλέξης Τοκαμάνης υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη μου παρουσία στην Volley league και είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκομαι σε ένα υγιές σωματείο όπως ο Πήγασος. Ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό staff για την ευκαιρία και εύχομαι μια σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες».

Η ανακοίνωση του Πήγασου Πολίχνης

Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους νεαρούς παίκτες Σωτηρίου, Παλαιοχωρινό και Τοκαμάνη.

Τρείς σπουδαίοι αθλητές του συλλόγου μας που αγωνίζονται στο εφηβικό, θα ενσωματωθούν και θα πλαισιώσουν το ανδρικό τμήμα.

Τα παιδιά αυτά, είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας του ΠΗΓΑΣΟΥ,  που είναι να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές, να τους στηρίζει στις προσπάθειες και την εξέλιξή τους.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...