PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρίποντο με απώλειες για City

Τρίποντο με απώλειες για City

Την 2η νίκη του στην Preleague πανηγύρισε κατά την 7η αγωνιστική το Αιγάλεω καθώς οι “κυανόλευκες” της Αγγελικής Αντωνιάδη επικράτησαν 3-0 του Μεσσαρά στο “Στ. Βενέτης” και με το τρίποντο έπιασαν την Λαμία στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Νίκη με κόστος όμως για το City που “έχασε” τις Σολωμού και Μανώλικα με τραυματισμούς.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στον Μεσσαρά το City, ωστόσο το νικηφόρο 3-0 και τα χαμόγελα επισκιάστηκαν από τους τραυματισμούς τόσο της Σολωμού, όσο και της Μανώλικα στο 2ο σετ της αναμέτρησης.

Μιας αναμέτρησης όπου το Αιγάλεω φρόντισε να παρουσιαστεί πολύ δυνατό καλύτερο από κάθε άλλο αγώνα και πολύ καλό σερβίς και μπλοκ να φθάσει στη νίκη που αποτελεί και βαθιά βαθμολογική ανάσα για τις “κυανόλευκες” που όμως περιμένουν να δούνε το κατά πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί των δύο αθλητριών του.

Στο πρώτο σετ η ομάδα της Κρήτης ξεκίνησε καλύτερα προηγούμενη με 4-6, ωστόσο η αντίδραση του Αιγάλεω ήταν άμεση και με πίεση από το σερβίς και άσους από Κάστανου και Χαριτωνίδη έκανε το 12 -6 και λίγο αργότερα το 16-8.

Ο Μεσσαράς αν και μείωσε σε 16-12 δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο καθώς με αποτελεσματικές επιθέσεις το Αιγάλεω έκανε το 20-14 και με τον νέο άσο από την Λύδα Κάστανου έγραψε το 25-17 και το 1-0.

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι “κυανόλευκες” και στο δεύτερο σετ αφού έκανα γρήγορα το 7-1 και 9-3, όμως λίγο αργότερα οι γηπεδούχες έχασαν την κεντρική τους καθώς η Μανώλικα τραυματίστηκε στο 12-5 και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μια απουσία όμως που δεν έδειξε να πτοεί τις γηπεδούχες της Αγγελικής Αντωνιάδη που με τα δυνατά σερβίς της Αρβανιτοπούλου έφθασαν στο 24-11. Εκεί όμως η ατυχία χτύπησε εκ νέου το City που έχασε την Σολωμού. Παρά την δεύτερη απώλεια το Αιγάλεω με το 25-12 έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Παρά το “μούδιασμα’ από τους δύο τραυματισμούς, οι αθλήτριες του Αιγάλεω κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι τους και να πάρουν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και με τους άσους της Καραμούντζου να κάνει το 9-5 και το 14-9.

Ο Μεσσαράς δεν κατάφερε να ακολουθήσει στον ρυθμό των “κυανόλευκων” που ανέβασαν την διαφορά στο 21-11 και στο τέλος με το 25-12 να πανηγυρίσουν ένα μεγάλο τρίποντο που ήταν και το 2ο στο κλειστό του Αιγάλεω.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...