DARK ROOM

«Τρίποντο» κερασάκι στην τούρτα (fot)!

«Τρίποντο» κερασάκι στην τούρτα (fot)!

Η “καθαρή” νίκη στο ματς με χαρακτήρα “ο θάνατός σου, η ζωή μου” μεταξύ των ουραγών Κύζικου Ν. Περάμου-Ηρακλή Χαλκίδας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ένα υπέροχο διήμερο για τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, που γιόρτασε “οικογενειακά” στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων τα γενέθλια της κορούλας του.

sari-1

Μέσα λοιπόν σε πανηγυρικό κλίμα για τη 2η φετινή νίκη των νεοφώτιστων του Γιάννη Λάιου,  η γλυκύτατη Αννούλα και “μασκότ” της ομάδας , έσβησε στην αγκαλιά των γονιών της τα τρία κεράκια της υπέροχης τούρτας της.

sari-3

Μάλιστα η αντιπρόεδρος της ομάδας του Γιάννη Λάιου και “ψυχή”, της ομάδας, Έρη Ζώρη, ως σύγχρονος… Ιησούς στην Κανά, με κάποιο “θαυματουργό” τρόπο έκοψε την τούρτα και πρόσφερε από ένα κομμάτι σχεδόν σε όλους όσοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο νέο “σπίτι” της Κύζικου και ευχήθηκαν στο Μιχάλη και τη Γεωργία τα καλύτερα για την μικρή τους “πριγκίπισσα”.

toyrta

Το Volleyplanet  εύχεται από καρδιάς στο υπέροχο ζευγάρι του αθλήματος να’ ναι πάντα γερό και να δει την φοβερή Αννούλα να πραγματοποιεί ευτυχισμένη κάθε όνειρο στη ζωή της!