Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρίποντο παραμονής στη Λάρισα

Τρίποντο παραμονής στη Λάρισα

Ανάλυσε το

Νικηφόρο πέρασμα από τη Λάρισα πραγματοποίησε ο Αίαντας Ευόσμου και με το 3-1 έβαλε βάσεις για την παραμονή της κρατώντας χαμηλά τον Φιλαθλητικό…

Ο Φιλαθλητικός άντεξε μόνο για ένα σετ απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου καθώς προηγήθηκε με 1-0, αλλά στη συνέχεια ο αγώνας ανήκε στις «ερυθρόλευκες» της Θεσσαλονίκης.

Ουσιαστικά το τρίποντο για τον Αίαντα κρίθηκε στο δεύτερο σετ όταν και οι φιλοξενούμενες του Ηλία Ζωλασταθιάδη από το 11-12 κατάφεραν τρέξουν ένα σερί κάνοντας το 12-20 και με το 20-25 να κάνουν το 1-1 και να πάρουν ψυχολογία για τα επόμενα σετ.

Εκεί όπου ο Φιλαθλητικός δεν άντεξε στον ρυθμό του Αίαντα που με το 25-14 και 25-19 έφθασε στο τρίποντο αφήνοντας τον προβληματισμό στην ομάδα της Λάρισας που πλήρωσε και τις τελευταίες αποδεσμεύσεις που είχε.

* Ο αγώνας ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση καθώς η αποστολή του Αίαντα καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο (λόγω τροχαίου στην Εθνική οδό) και στο πρώτο σετ ο Φιλαθλητικός ήταν καλύτερος φτάνοντας στην κατάκτηση του.

Τάδε έφη…

Λάμπρος Πράππας: «Παλέψαμε κάναμε αυτό που μπορούσαμε αλλά από ένα σημείο και μετά κουραστήκαμε κι ο Αίας έχοντας διαβάσει τις αδυναμίες μας πήρε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών».

Ηλίας Ζωλασταθάδης: «Σήμερα το μόνο που με ικανοποίησε ήταν η νίκη και οι βαθμοί, αλλά κινούμενοι στο πνεύμα των εορτών δείχναμε ότι θέλαμε να κάνουμε δώρο το ματς στον αντίπαλο. Ευτυχώς κερδίσαμε και θα κάνουμε καλές γιορτές, αλλά δεν τελείωσε τίποτα».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 25-22, 20-25, 14-25, 19-25
Φιλαθλητικός (Πράππας) Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Τζούριτς, Μαυροπάνου, Υφαντή, Μπαζιάνα, Αναγνωστοπούλου -λ / Γκαμζάρη, Μπουρλή, Ντουλμπέρη, Παπαγιάννη
Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης) Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Ναϊντένοβα, Φαμπιάν, Ανδρονικίδου, Στεφανίδου, Γεωργιάδου -λ /Ξανθοπούλου, Τζιαρλή, Γλυκίδου, Τοσουνίδου.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...