Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το τρίποντο στο… στόχαστρο  

Το τρίποντο στο… στόχαστρο  

Γρίφος για δυνατούς λύτες μοιάζει η αναμέτρηση Παμβοχαϊκός –ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο Βραχάτι την Δευτέρα (04/03- 17:30) και ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Η νίκη είναι το ζητούμενο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες στο Βραχάτι με τον  Παμβοχαϊκός να υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Παμβοχαίκός συνεχίζει τα ντέρμπι στην Volleyleague και μετά τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό φιλοξενεί την Ένωση θέλοντας να εκμεταλλευθεί την έδρα του καθώς μετρά 3 συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια και αγνοεί την ήττα από τις 15 Δεκεμβρίου.

Οι «κυανοκίτρινοι» έχοντας ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό, αισιοδοξούν πως θα επιστρέψουν στις νίκες και θα πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει στην 4άδα.

Ένα σημαντικό κίνητρο για τους γηπεδούχους του Κώστα Δεληκώστα που έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να προσπεράσουν τον Φοίνικα Σύρου στην βαθμολογία.

Ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού για την αναμέτρηση της Δευτέρας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι και με καλή ψυχολογία αναμένεται να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Ο Κώστας Δεληκώστας αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε «Για εμάς είναι κρίσημο το παιχνίδι γιατί θέλουμε να έχουμε επαφή με την 4άδα της βαθμολογίας. Περιμένω από την ΑΕΚ να ρισκάρει… Θεωρώ πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και όποια βρεθεί στην μέρα της θα είναι αυτή που θα έχει προβάδισμα στη νίκη. Παράλληλα πιστεύω πως καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι αναμένεται να παίξει το σερβίς».

Τη νίκη όμως και το τρίποντο στο Βραχάτι αναζητά και η ΑΕΚ που ψάχνει βαθμούς προκειμένου να ισχυροποιηθεί στην μάχη της σωτηρίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» προερχόμενοι από ρεπό και με τον Άκη Φλαούνα πλέον στον πάγκο τους καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός της Ένωσης είχε την ευκαιρία το τελευταίο διάστημα να δουλέψει αρκετά στις προπονήσεις και να περάσει τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι των παικτών του, οι οποίοι καλούνται να τα βγάλουν στο γήπεδο και να αλλάξουν ρότα.

Προβλήματα και απουσίες δεν υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ που θα προσπαθήσει να αποδράσει με το ροζ φύλλο αγώνα και να γίνει μόλις η 3η ομάδα που θα το πετύχει στην Κόρινθο μετά τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...