ΔΙΕΘΝΗ

Τριταθλητής Κορέας ο Τζούριτς

Τριταθλητής Κορέας ο Τζούριτς

“Με το κεφάλι ψηλά” αποχαιρετά την Κορέα ο Μίταρ Τζούριτς καθώς ο διεθνής μας άσος, ολοκλήρωσε με δεύτερη ήττα 3-2 τις φετινές του υποχρεώσεις στην Kepco 45, η οποία ξεπερνώντας κάθε αρχική προσδοκία, χάρις στις εκπληκτικές εμφανίσεις του Έλληνα σουπερστάρ τερμάτισε στην 3η θέση της  V-League.

Μετά τις ατυχίες που αντιμετώπισε στο α’ εκτός έδρας ματς των πλέι οφ και την ήττα με 3-2 από την Rush&Cash, η ομάδα του Τζούριτς, πήγε αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς, προκειμένου με τη συμπαράσταση του κόσμου της να κάνει το 1-1- στις νίκες και η πρόκριση στον τελικό να κριθεί σε 30 αγώνα.

Με τον Τζούριτς σε μεγάλα κέφια και σε άριστη φυσική κατάσταση οι γηπεοδύχοι προηγήθηκαν 25-22, αλλά η παρέα του Ρομπερτλάντι Σιμόν “απάντησε” στο δεύτερο σετ και ισοφάρισε με 25-23, 1-1. Στο τρίτο σετ η Kepco προηγήθηκε με 17-10, όμως με ρεσιτάλ του Κουβανού ‘εκτελεστή” η Rush&Cash πέτυχε την ανατροπή και με 25-23 ξανά, ζευγάρωσε με 2-1 τα κερδισμένα της σετ. Στη συνέχεια, ο ασταμάτητος “Μήτσος” πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με 25-18 ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί όμως ο Σιμόν με τη βοήθεια και της τύχης, εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη των γηπεδούχων και τελικά με 15-11, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της ομάδας του με 3-2, που την έστειλε στον τελικό να διεκδικήσει κόντρα στην πρωταθλήτρια Samsung Bluefangs τον τίτλο.

Άλλωστε και ο Τζούριτς, σύμφωνα με τα σενάρια των ιταλικών ΜΜΕ, θα συνεχίσει τη δράση του, σε άλλη ήπειρο, καθώς επιστρέφοντας στην Ευρώπη και την Ελλάδα θα κάνει μια στάση στο αγαπημένο του Τρέντο, όπου θα ενισχύσει την πρώην ομάδα του Τρεντίνο στα πλέι οφ της Serie A και μετά από κάποιες απαραίτητες ανάσες θα προσφέρει τις πολύτιμες υπήρεσίες του στην Εθνική μας ομάδα.