ΔΙΕΘΝΗ

Τρίτη και “φαρμακερή” για Παπαφωτίου

Τρίτη και “φαρμακερή” για Παπαφωτίου

Έπειτα από τρεις συνεχόμενους εξόδους από τη Σουτγκάρδη η Αθηνά Παπαφωτίου πανηγύρισε στο Σουλ την παρθενική της νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα και ετοιμάζεται πλέον για τη μαχη του Κυπέλλου Γερμανίας.

Μετά λοιπόν την ήττα της πρεμιέρας από τον πανίσχυρη πρωταθλήτρια Γερμανίας , Δρέσδη και τον πολύτιμο πόντο που απέσπασε στη συνέχεια από την Köpenicker SC Berlin στην ήττα με 3-2 στο Βερολίνο, η ομάδα της Ελληνίδας έφτασε για πρώτη φορά στη νίκη επικρατώντας με το επιβλητικό 3-0 ( 25-10, 25-15, 25-17) της γηπεδούχου VolleyStars Thüringen .

Στο παιχνίδι όπου η Αθηνά Παπαφωτίου (Νο 12 στη φωτό) χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο 3ο σετ, Στουτγκάρδη ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς από την οικοδέσποινα και έφτασε εύκολα στο «καθαρό» τρίποντο.

Επόμενη πρόκληση για την ομάδα της διεθνούς μας και του βοηθού προπονητή, Γιάννη Αθανασόπουλου είναι στην παρθενική φετινή παρουσία της στι SCHARRarena μπροστά στο κοινό της  αναμέτρηση με την VC Wiesbaden στις  5 Νοεμβρίου  στο πλαίσιο των αγώνων του Κυπέλλου Γερμανίας.