A2

Τρίτο «δίμετρο» απόκτημα ο Κυρίδης

Τρίτο «δίμετρο» απόκτημα ο Κυρίδης

Ομάδα… υψηλών προδιαγραφών κυριολεκτικά και μεταφορικά “χτίζει” ο Χρήστος Πάτρας στον Περσέα, καθώς μεταγραφικά τρίτωσε το καλό με την απόκτηση του κεντρικού του Ηρακλή, Δημήτρη Κυρίδη.

Ο 203 εκατοστών πύργος έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της ομάδας της Περαίας στους νεοαποκτηθέντες Μπούτο και Τσατσούλα, αμφότεροι συμπαίκτες του στο Γηραιό και στην Εθνική Παίδων ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το φιλέ των νεοφώτιστων.

kyridis_patras

Με άλμα στα 3,55μ ο Λαρισαίος άσος και φοιτητής στο Βιολογικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως παίκτης αποτελεί μία ακόμη ανακάλυψη του καταξιωμένου τεχνικού και θεωρείται δικαιολογημένα εκ των κεντρικών του μέλλοντος.

Όπως λοιπόν ισχύει και για τα’ άλλα φετινά αποκτήματα του Περσέα είναι στο χέρι του Κυρίδη με σκληρή δουλειά και προσπάθεια να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του δικαιώνοντας πρωτίστως τον εαυτό και τον προπονητή του.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...