A2

Τσαλικιάν, Σαμαντά, απέκτησε ο Απόλλωνας Σμύρνης

Τσαλικιάν, Σαμαντά, απέκτησε ο Απόλλωνας Σμύρνης

Τους Ατάμ Τσαλικιάν και Νάσο Σαμαντά, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης στην Α2 ανδρών που θα έχει προπονητή τον Τασο Κουμπλή που ήταν πέρυσι στον Πανελλήνιο.  Επίσης έχουν ανανεώσει οι Γιώργος Αμαριανάκης και Μιχάλης Μανιάτης.

Η ανακοίνωση για Σαμαντά

«Ο Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει μία σημαντική μεταγραφική κίνηση που αφορά στην επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Νάσο Σαμαντά για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών.

Ο Νάσος Σαμαντάς γεννήθηκε το 1992 έχει ύψος 1,96 αγωνίζεται ως κεντρικός και την ερχόμενη περίοδο θα φορά το Νο 10 στην ομάδα μας.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελλήνιο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και την Αργυρούπολη. Τις δύο περασμένες περιόδους αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Νάσο και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία!.»

tsalikiian-345678

Η ανακοίνωση για Τσαλικιάν

«Ο Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την συνεργασία του στο τμήμα βόλεϊ με τον ΑΤΑΜ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ που αγωνίζεται ως ακραίος και την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Α.Ε Αρμενική.

Ο 25χρονος αθλητής είναι Αρμενικής καταγωγής, και επαγγελματίας μουσικός. Η ομάδα μας εύχεται στον Ατάμ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της φετινής περιόδου και υγεία στην προσπάθεια του στην Α2.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...