Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τσαμόπουλος ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Τσαμόπουλος ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ

Ο βολεϊκός ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα στην προεδρία του τμήματος με τον Αντώνη Τσαμόπουλο (φωτό) να παίρνει τα ηνία από τον Γιώργο Ανδρέου.

Μετά την επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη, οι ανακατατάξεις συνεχίζονται στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ αφού ο Γιώργος Ανδρέου δεν είναι πλέον ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος ενώ στο εξής θα κατέχει μόνο τη θέση του β’ αντιπροέδρου στον Ερασιτέχνη.

Το… καλοκαίρι και κυρίως οι επιλογές φαίνεται να “έκαψαν” τον τέως πρόεδρο που ωστόσο είχε δηλώσει παραίτηση από τον Οκτώβρη, που δεν είχει γίνει δεκτή για λόγους υγείας αλλά και… απόστασης.

Η ανακοίνωση του Α.Σ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Α.Σ.ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ., παρουσιάσθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου , προκειμένου να επιμείνει στην παραίτηση του , την οποία είχε υποβάλει από τον Οκτώβριο και η οποία δεν είχε γίνει δεκτή.

Η παραίτηση του κ.Ανδρέου από τη θέση του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ έγινε αφενός για λόγους υγείας και αφετέρου λόγω μακρόχρονης διαμονής στο εξωτερικό.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κ.Ανδρέου για τα όσα προσέφερε όλα τα χρόνια και κυρίως για τους δύο τίτλους που έφερε πέρυσι στο σωματείο.

Την παραίτηση του επίσης υπέβαλε εγγράφως και το έως τώρα μέλος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Ασλανίδης η οποία έγινε αποδεκτή και τον οποίο επίσης ευχαριστούμε .

Ως εκ τούτου ο Α.Σ.ΠΑΟΚ ορίζει νέα διοίκηση στο ΤΑΠ με πρόεδρο τον κ.Αντώνη Τσαλόπουλο, επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και βασικό χορηγό του τμήματος τα δύο τελευταία χρόνια και μέλη την κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου και τον κ.Κώστα Παϊσιάδη.

Ο κος Ανδρέου παραμένει κανονικά στη θέση του Β΄Αντιπροέδρου του Α.Σ.ΠΑΟΚ»

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...