ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τσάρτερ και πάνε στ’ Astra για το Κύπελλο της Χίου!

Τσάρτερ και πάνε στ’ Astra για το Κύπελλο της Χίου!

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε χορηγική συμφωνία με την Astra Airlines και ως εκ τούτου με τσάρτερ θα… απογειωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2016 στη Χίο.

Η επιλογή αυτή έχει διπλή σημασία για την Ομοσπονδία. Από τη μία ένας ακόμα «σύμμαχος» επιλέγει να στηρίξει το χώρο του βόλεϊ –καθότι στη Χίο είναι μέγας χορηγός στην ομώνυμη τοπική ομάδα πόλο- ενώ παραλληλα μαζί με τις εξασφαλισμένες διαμονές-διατροφές από τους συνδιοργανωτές της Χίου, το μερίδιο που θα πληρώσουν οι ομάδες ανά άτομο είναι συμμετοχής, αν αναλογιστεί κανείς ότι το νησί θεωρείται από τους πιο ακριβούς προορισμούς.

Με τις τέσσερις γυναικείες ομάδες στο τσάρτερ ένα είναι βέβαιο ότι το Φ-4 ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς όπως είναι μια πραγματική γιορτή!

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Η Ε.Ο.ΠΕ έχει τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσει στην οικογένεια του βόλεϊ την αεροπορική εταιρία Astra Airlines, η οποία θα είναι ο Μέγας Χορηγός του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 4 και 5 Μαρτίου στη Χίο.

Λίγα λόγια για την AstraAirlines

Η Astra Airlines είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία με έδρα τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Μακεδονία. Από το 2008, που πραγματοποίησε την πρώτη εμπορική πτήση, μέχρι σήμερα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επιχειρεί με στόχο την εξυπηρέτηση των Περιφερειών της Ελλάδας μέσω της επέκτασης των αεροπορικών συνδέσεων προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Η Astra Airlines σήμερα

Συνδέει με τακτικές πτήσεις την Θεσσαλονίκη με την Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κω, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Λήμνο, Ικαρία, & Ηράκλειο.
Την Αθήνα με την Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Σητεία, Κοζάνη & Καστοριά
Ενώ επιχειρεί με τακτικές εποχιακές πτήσεις σε Σαντορίνη, Μύκονο, Κάρπαθο και Κύθηρα, όπως επίσης και σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Πτητικά μέσα
1 αεροσκάφος BAe 146-300 112 θέσεων
1 αεροσκάφος Airbus A320 180 θέσεων
1 αεροσκάφος ATR 72-202 70 θέσεων
2 αεροσκάφη ATR 42-300 48 θέσεων

Περισσότερα: www.astra-airlines.gr