A2

Τσιακμάκης : “Να γίνουμε ομάδα”

Τσιακμάκης : “Να γίνουμε ομάδα”

Η ήττα από την ΑΕ Κομοτηνής μπορεί να έφερε απογοήτευση στον Άθλο Ορεστιάδας, ωστόσο οι “βυσσινί” δηλώνουν αποφασισμένοι να διορθώσουν τα… κακώς κείμενα της ομάδας με τον Παναγιώτη Τσιακμάκη να ζητά από όλους σκληρή δουλειά.

Το ντεμπούτο του Άθλου Ορεστιάδας στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι “βυσσινί’ καθώς η ΑΕ Κομοτηνής προσγείωσε απότομα τους παίκτες του Παναγιώτη Τσιακμάκη και με το 3-2 πήρε τη νίκη.

Ο τεχνικός του Άθλου είδε τους παίκτες του να αντιδρούνε στον αγώνα μετά το 0-2 και να ισοφαρίζουν, αλλά να μην μπορούν να φθάσουν στη νίκη.

Μια εικόνα που θορύβησε αρκετά τον Παναγιώτη Τσιακμάκη ο οποίος εμφανώς προβληματισμένος τόνισε “Ξεκινήσαμε με τον χειρότερο τρόπο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μετά το 0-2 βελτιωθήκαμε και με το 2-2 φθάσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζω η εικόνα του δεύτερου μισού του αγώνα να μας δώσει ώθηση και να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις γι να έχουμε συνοχή ως ομάδα. Αν δεν το κάνουμε αυτό δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι. Αν μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα τότε μόνο θα έχουμε μέλλον…”.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...