Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τσίμα: «Επιβράβευση ο κόσμος»

Τσίμα: «Επιβράβευση ο κόσμος»

Στις στιγμές που ακολούθησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης του 4ου τελικού στάθηκε η αρχηγός των «πρασίνων», Ζένια Τσίμα που τόνισε «ο Παναθηναϊκός διεκδικεί, προσπαθεί και δεν χάνει την ελπίδα του».

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αν κάποιος άνοιγε εκείνη την ώρα το συνδρομητικό κανάλι νόμιζε ότι ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τον τίτλο. Η κίνηση των φίλων της ομάδας να κυκλώσουν της αθλήτριες και να τις αποθεώσουν για την προσπάθειά τους είναι εικόνα που δεν την βλέπει κανείς συχνά στα ελληνικά γήπεδα.

Σε αυτή την εικόνα στάθηκε και η αρχηγός του ΠΑΟ, Ζένια Τσίμα σχολιάζοντας: «Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι αυτό που έκανε ο κόσμος. Είναι κάτι απίστευτο. Δεν έχω λόγια» ενώ για το τι πήγε στραβά στον αγώνα σχολίασε: «Είχαμε άγχος και νιώθαμε απογοήτευση γιατί δεν πήγε σχεδόν τίποτα καλά στη διάρκεια του αγώνα. Προσπαθήσαμε ειδικά στο τρίτο σετ και έτσι τελειώνει η χρονιά».

Τέλος, ως μικρό απολογισμό είπε: «Φέτος με την πορεία μας αποδείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ. Ανεξάρτητα από όλα τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός διεκδικεί, προσπαθεί και δεν χάνει την ελπίδα του. Στόχος μας από την αρχή ήταν να φτάσουμε στους τελικούς. Έχουμε κάνει πολλά βήματα. Τώρα θέλει υπομονή και δουλειά. Φέτος η πορεία μας αποδεικνύει ότι μπορούμε καλύτερα του χρόνου».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...