Α1 ΑΝΔΡΩΝ

TV σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

TV σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό
Mε τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται η Volley League και τα κανάλια Novasports θα καλύψουν τα δυο σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες ΑΕΚ – Κηφισιά και Παναθηναϊκός – Ορεστιάδα ενώ οι αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Κηφισιά στο κλειστό της Γλυφάδας, με τους κιτρινόμαυρους μπροστά στο κοινό τους να θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, μετά την ήττα κόντρα στην Ορεστιάδα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Κυψέλης, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Ορεστιάδα, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν το «2 στα 2», έπειτα από το νικηφόρο ξεκίνημα στην πρεμιέρα της Volley League. O αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 3, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου και από το Web TV του Novasports.gr.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:
Σάββατο 1η Νοεμβρίου
19:30 ΑΕΚ – Κηφισιά σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
19:00 Παναθηναϊκός – Ορεστιάδα σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!