ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τζουλιάνι: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί»

Τζουλιάνι: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί»
Συγκρατημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι ενώ Κουντάκης και Παγιένκ εξήραν την προσπάθεια αλλά και τη μαχητικότητα του Μίλωνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Το επίπεδο μας ήταν αυτό που χρειαζόταν για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Υποφέραμε στο δεύτερο σετ, αλλά καταφέραμε και κάναμε τη μεγάλη αυτή ανατροπή. Πρέπει να βελτιώσουμε για αύριο τη συγκέντρωση μας στο μπλοκ-άμυνα, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον τελικό. Δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί, θεωρώ ότι όποιος κι αν περάσει, οι πιθανότητες είναι 50%-50%. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές, σεβόμαστε πολύ και τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε: «Είμαι μια χαρά, δόξα τω Θεό, είχαμε ένα ατύχημα με τον Τζιάβρα, αλλά όλα καλά. Θέλω να πω ένα μπράβο και συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα, γιατί για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και μας πίεσαν πάρα πολλές φορές στα σετ. Ο Ολυμπιακός κυνηγάει όλους τους στόχους, δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Κοιτάμε το αυριανό ματς, στο οποίο πρέπει να έχουμε συνέπεια, να έχουμε την απόδοση μας σε υψηλά στάνταρ, ώστε να κερδίσουμε».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Άλεν Παγένκ είπε: «Πολλά ματς έχουμε παίξει με τον Μίλωνα, αλλά το σημερινό ήταν διαφορετικό. Ήταν ένας ημιτελικός, για το Κύπελλο. Είναι μόνο ένα ματς, δεν υπήρχε… γυρισμός, οπότε έπρεπε να πιέσουμε πολύ από το ξεκίνημα. Μετά το πρώτο σετ, το οποίο κερδίσαμε, χαλαρώσαμε λιγάκι, κάτι που δεν έπρεπε. Ο Μίλων άρχισε να παίζει εξαιρετικά, όμως χαίρομαι, που το γυρίσαμε! Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που παλεύει. Που παλεύει για κάθε πόντο! Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν θέλω να διαλέξω αντίπαλο, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλές ομάδες, θα είναι σκληρός τελικός, για αυτό πρέπει να ξεκουραστούμε τώρα, όσο προλαβαίνουμε».