Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Τζουλιάνι: «Κακό παιχνίδι, θέλω να δω αντίδραση»

Τζουλιάνι: «Κακό παιχνίδι, θέλω να δω αντίδραση»

Σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση στον Ολυμπιακό για την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Παναθηναϊκό με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και τον Κώστα Στιβαχτή να ψάχνουν αντίδραση και να παραμείνουν μέσα στους στόχους.

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Σίγουρα, ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, παρά την καλή υποδοχή, δεν παίξαμε καλά στο side out και δεν καταφέραμε διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τώρα, ελπίζω να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα και να δω αντίδραση στο επόμενο ματς από τους παίκτες μου».

Κώστας Στιβαχτής: «Είμαστε απογοητευμένοι με την εμφάνιση μας και το αποτέλεσμα, γιατί δεν καταφέραμε να παίξουμε το βόλεϊ που μπορούμε και παρουσιάζουμε σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα. Θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, όμως, αυτή την ήττα και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, γιατί ο στόχος παραμένει το πρωτάθλημα, έστω και αν ο δρόμος προς αυτό είναι δυσκολότερος. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...