ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τζουλιάνι : «Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα»

Τζουλιάνι : «Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα»

Την προσοχή τους στην μάχη του πρωταθλήματος στρέφει πλέον ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και τον Πάβλε Πέριτς να υπογραμμίζουν ότι τα εύκολα λάθη της ομάδας κόστισαν στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Είχαμε την πιθανότητα στο τάι μπρέικ να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας στην κόντρα επίθεση. Στο τρίτο σετ είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο side out και κάναμε εύκολα λάθη. Από σήμερα κιόλας στρέφουμε το ενδιαφέρον μας για το πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε την δουλειά και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τον τίτλο του πρωταθλητή».

Ο Σέρβος ακραίος του Ολυμπιακού Πάβλε Πέριτς τόνισε: «Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που έχουν δείξει ότι είναι ισοδύναμες. Υπήρχαν στιγμές που ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς και άλλες που εμείς ήμασταν καλύτεροι. Καθοριστικό ήταν το τρίτο σετ, γιατί μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει, ήμασταν πίσω με 20-19 και 23-22. Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά αν είχαμε κερδίσει αυτό το σετ. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον πιο μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους στις αγωνιστικές που έχουν απομείνει, για να το κατακτήσουμε».

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
02/04/2023

MVP o Ράπτης

Ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχθηκε κορυφαίος του τελικού καθώς ο διεθνής ακραίος του ΠΑΟΚ με 27 πόντους και 74% αποτελεσματικότητα στην επίθεσή ήταν αυτός...