ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τζούριτς : «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Τζούριτς : «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Απογοητευμένος και παράλληλα προβληματισμένος από την απόδοση της Εθνική μας κόντρα στην Σλοβενία έδειξε ο Τζούριτς ο οποίος κάλεσε τους πάντες να κάνουν την αυτοκριτική τους για την εικόνα της ομάδας και την ήττα με 3-0.

Η ήττα με 3-0 και η κακή εικόνα της ομάδας παρά η ήττα ήταν αυτή που εξόργισε τον Δημήτρη Τζούριτς ο οποίος για μια ακόμη φορά φρόντισε να μιλήσει έξω από τα δόντια και να πει αλήθειες.

Ο Έλληνας διαγώνιος μιλώντας για τον αγώνα με τους Σλοβένους τόνισε: «Ήταν μια πολύ κακή βραδιά. Πιστεύω ο καθένας πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό του και παίκτες και προπονητές να κάνουν την αυτοκριτική τους. Δύο μήνες είμαστε εδώ, δεν είναι δυνατόν να είναι αυτή η εικόνα μετά από δύο μήνες δουλειάς. Σίγουρα υπάρχουν απουσίες, ο Ντίμα (σ.σ. Φιλίποφ) δεν είναι εδώ, είχαμε δυσκολίες αλλά και πάλι δεν τα θεωρώ δικαιολογίες. Τα παιδιά έκαναν πολύ δουλειά, εγώ ήμουν εκτός αρκετό καιρό. Κάνοντας κάθε μέρα 6-7 ώρες προπόνηση είναι κρίμα να χάσουμε με 3-0».

Για το αυριανό με την Ταϊπέι: «Πρέπει και θέλουμε να νικήσουμε τη Ταϊπέι. Η τρίτη θέση είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, θα είναι δυσκολότερο από το παιχνίδι της Κοζάνης. Είμαστε καλύτεροι από τη Ταϊπέι αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Μικρά μικρά του ημιτελικού…

***Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για το Final-4 του World League ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Γερμανό ομόλογό του.

***Δεν γέμισε το Fraport Arena την πρώτη μέρα, περίπου 700 άτομα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σλοβενία ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές ο κόσμος θα είναι λίγο παραπάνω στον τελικό αφού όλη η Γερμανία ζει και αναπνέει για ποδόσφαιρο και Euro!

***Οι κερκίδες είχαν όπως είναι φυσικό και ελληνικό χρώμα ενώ αρκετοί φίλοι των διεθνών ήρθαν να στηρίξουν τις προσπάθειες της Εθνικής.