ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τζούριτς: «Θέλουμε πολύ την πρόκριση»

Τζούριτς: «Θέλουμε πολύ την πρόκριση»

Ο αρχηγός Δημήτρης Τζούριτς μετά τη νίκη με 3-2 επί της Αυστρίας αναφέρθηκε στη μαχητικότητα της Εθνικής που παλεύει κάθε μπάλα ενώ ο Σωτήρης Πανταλέων έχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ολλανδία.

«Ήταν μια σημαντική νίκη, μπορούσαμε να κερδίσουμε και 3-0, αλλά μετράει η αντίδραση μας μετά το 2-2. Έχουμε σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και παίζουμε με τραυματισμούς για την Εθνική. Παλεύουμε κάθε μπάλα, δεν τα παρατάμε. Έχουμε νεύρα, ξεσπάσματα και χαρές όπως αρμόζει σε κάθε σπουδαίο ματς. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και θα τη διεκδικήσουμε απέναντι στο φαβορί την Ολλανδία. Αν παίξουμε καλό βόλει όλα μπορούν να γίνουν», δήλωσε ο Τζούριτς.

Πανταλέων: “Μπορούμε με Ολλανδία”

Ο Σωτήρης Πανταλέων είπε από την πλευρά του: «Η Αυστρία είναι πολύ καλή ομάδα και θα ήταν άδικο να μη κερδίσουμε. Μας βγήκε κούραση μετά το 2-0, αλλά στο ται μπρεικ επανακάμψαμε κι αυτό έχει αξία. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και στα κρίσιμα σημεία, με ατομικές ενέργειες, κάνουν τη διαφορά. Η Ολλανδία είναι το φαβορί, αν όμως παίξουμε όπως στα νικηφόρα σετ με την Αυστρία, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».