A2

Β. Κανάς: «Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο»

Β. Κανάς: «Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο»

Στην μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του, του Κόροιβου Αμαλιάδας αναφέρθηκε πρόσφατα σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Πατρινός διαγώνιος Βασίλης Κανάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας είναι ο Βασίλης Κανάς ο οποίος συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις από την 1η μέρα της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος διαγώνιος έκανε σχόλιο για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τους στόχους της ομάδας μας…

«Πρώτα από όλα, εύχομαι υγεία και να αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες χρονιές του κορωνοιου.  Σαν νέος στην ομάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τα παιδιά για την υποδοχή τους και την γενικότερη νοοτροπία και συμπεριφορά τους. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι αυτοί που τόσα χρόνια στηρίζουν και παλεύουν για την ομάδα. Βέβαια, αυτό δεν αρκεί αν δεν υπήρχαν από πίσω και άνθρωποι της διοίκησης που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να περνάνε εμείς οι αθλητές καλά και να προσπαθούν να προσφέρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά και γίνεται σωστή δουλειά από τον προπονητή Αντρέα Γκρουμούσα  και τον γυμναστή μας Νίκο Καστανά!

Και για να μην παρεξηγηθώ, όταν λέω σωστή δεν κρίνω την ποιότητα της προπόνησης, αλλά την όρεξη, την διάθεση και την προσπάθεια.

Έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο όσο περνάει ο καιρός μέσα από τα φιλικά και την προπόνηση θα μεταμορφώνεται σε ομάδα.

Αν το καταφέρουμε αυτό νομίζω δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να πετύχουμε τους στόχους μας».

A2
03/07/2024

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής...
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...