LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Β’ Όμιλος: Πρώτα η ΕΕΑ, μετά το ματς

Β’ Όμιλος: Πρώτα η ΕΕΑ, μετά το ματς
Με την αγωνία της αδειοδότησης, η νεοφώτιστη ΜΕΝΤ -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα κάνει τα «αποκαλυπτήριά» της στην Τούμπα ως οικοδέσποινα του Β΄όμιλου του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Το πρωί θα περιμένει να πάρει την αδειοδότησή της από την ΕΕΑ, η οποία σύμφωνα με τους ιθύνοντες θεωρείται δεδομένη και το απόγευμα θα φιλοξενήσει τον Άρη στην πρεμιέρα του Β’ Ομίλου με τον προπονητή της, Σπύρο Γκολίτση να τονίζει τις προσπάθειες που έχουν γίνει για να παρουσιαστεί αξιοπρεπώς η ομάδα του σε όλα τα επίπεδα οργανωτικά και αγωνιστικά: «Έχουμε κάνει τιτάνια προσπάθεια για να μπορέσει η ομάδα να μπει με αξιώσεις στη νέα αγωνιστική περίοδο. Καλούμε όλους τους φίλους του βόλεϊ στη Θεσσαλονίκη να μας στηρίξουν στο ταξίδι που αρχίζουμε. Το Λιγκ Καπ είναι ευκαιρία για να δούμε τις αντοχές μας και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας», είπε.
Στο… Θεσσαλονικιώτικο όμιλο, ο Άρης θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του: «Έχουμε πολλά να κάνουμε και το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσει να δώσουμε δύο δυνατούς αγώνες. Η καθυστέρηση μπορεί να μην έκανε καλό στο πρωτάθλημα αλλά έκανε καλό στην ομάδα μου. Εμείς και η ΜΕΝΤ έχουμε στόχο την παραμονή και ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό», δήλωσε ο Γιώργος Γιάτσης.
Ο ΠΑΟΚ την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης έχει ρεπό, ωστόσο το λίμπερο του δικεφάλου Δημήτρης Γκαράς ανέφερε: «Στα τελευταία φιλικά με την Ορεστιάδα είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Μετά από αρκετά τεστ είμαστε πια έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Ο στόχος μας στο Λιγκ Καπ είναι να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος ή με ποια ομάδα θα παίξουμε πρώτα. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε όλα και να φεύγουμε ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Σαν δυναμική ομάδας είμαστε καλύτεροι από τους αντίπαλους αλλά αυτό πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο». Στην ερώτηση για το αν οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες ο Γκαράς σχολίασε: « Μια ομάδα που έχει βάλει τον πήχη ψηλά πρέπει να είναι σοβαρή και αγωνιστική από την αρχή. Όλο αυτό το διάστημα δώσαμε πολλά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Β΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο ΜΕΝΤ – Τούμπα)
1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Σ.Άρης – Μ.Ε.Ν.Τ.
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Μαυρίδης, Κύρκος. Γραμματεία: Λαδά.
2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.30: Μ.Ε.Ν.Τ. – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Κάλλας. Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Καρακούλια.
3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
18.30: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Γιώγιου, Στεργιόπουλος Χ. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.