ΔΙΕΘΝΗ

Βακιφμπάνκ επτά… αστέρων (φωτό)!

Βακιφμπάνκ επτά… αστέρων (φωτό)!

Την πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, Αμερικανίδα, Κίμπερλι Χιλ απέκτησε η τουρκική Βακιφμπάνκ, που έφτασε έτσι τις επτά ξένες παίκτριες για τη νέα σεζόν!

Η 26χρονη ακραία (1.93μ) από το ‘Ορεγκον και πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ομάδας των ΗΠΑ στην περσινή διοργάνωση της Ιταλίας, θα ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” της Τουρκίας για δίακριση.

vakifbank_team

Μαζί με την Αμερικανίδα πρώην άσο της Πανεπιστημιακής ομάδας του Πεπερντάιν, της Πολωνικής Τρεφλ Σοπότ και της Ιταλικής Νοβάρα το ρόστερ της τουρκικής ομάδας, πρωταθλήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ 2013 και “χάλκινης” πέρυσι, κοσμούν ακόμη οι Σέιλα Κάστρο (Βραζιλια), Μιλένα Ράσιτς (Σερβία), Ρόμπιν ντε Κρόιφ (Ολλανδία) Ελίτσα Βασίλιεβα (Βουλγαρία) και οι επίσης νεαποκτηθείσες Λόνεκε Σλέτιες (Ολλανδία, Μίνστερ), Άνε Μπούις (Ολλανδία, Λοκομοτίβ Μπακού).

sheila_castromilena_rasicRobin_de Kruif

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να αποχαιρετίσουν την ομάδα κάποιες εξ αυτών είναι πολύ πιθανό, αφού φήμες θέλουν την Βασίλιεβα να μετακομίζει στη Ρωσία και το Καζάν, ενώ η Χιλ πήρε τη φανέλα με το Νο 15, που μέχρι πέρυσι πέρυσι φόραγε η Ρόμπιν.

vasileva_elitsaelitsa-vasilevaElitsa_ Vasileva