Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βαρύ το κλίμα για Γκιζάνη

Βαρύ το κλίμα για Γκιζάνη

Η κατάσταση στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας δείχνει να είναι οριακή καθώς οι σχέσεις μεταξύ παικτών και του προέδρου της ομάδας Βασίλη Γκιζάνη δείχνουν αγεφύρωτες με τους αθλητές να έχουν χάσει πλέον κάθε εμπιστοσύνη στην διοίκηση…

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή για τον κόσμο και τους παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Μια νίκη όμως που πανηγυρίστηκε από όλους εκτός από την διοίκηση. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως μετά την μεγάλη επιτυχία και το τρίποντο ο πρόεδρος της ομάδας δεν έδωσε συγχαρητήρια προς τους παίκτες και προπονητή του συλλόγου.

Μάλιστα υπήρξαν αρκετές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Βασίλη Γκιζάνη ο οποίος αποχώρησε αρκετά προβληματισμένος από το γήπεδο…

Το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για να εκτιμηθεί η κατάσταση με τους παίκτες να είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω και να ζητάνε να παραμείνει ο Κώστας Δεληκώστας στην ομάδα.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται να υπάρξουν εξελίξεις για να αποφορτιστεί ή ένταση και η ομάδα να καταφέρει να βρει τον δρόμο της με τον Κώστα Δεληκώστα στις δηλώσεις του να αφήνει ανοικτή την πόρτα της επιστροφής του αν αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις.