BETOSFAIRA

Βάση μας η Σλοβακία

Βάση μας η Σλοβακία

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Έχουμε ξεχωρίσει 3 επιλογές από την σημερινή ημέρα για να μας οδηγήσουν σε ένα ακόμα ταμείο.

Σπάρτακ Μιτζάβα – Σπάρτακ Κομάρνο (Πρωτάθλημα Σλοβακίας)

Βρισκόμαστε στους 8 του πρωταθλήματος και όποια ομάδα σημειώσει 2 νίκες θα περάσει στα ημιτελικά. Η Κομάρνο κέρδισε εύκολα με 3-0 το Σάββατο και σήμερα περιμένω να κάνει το 2-0 στις νίκες και να περάσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Μέσα στη σεζόν η Κομάρνο αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και είχε αρκετά άσχημα αποτελέσματα και ο λόγος ήταν ο τραυματισμός του Tomášom Hollým,που είναι ο βασικός πασαδόρος της ομάδας.

Ο δεύτερος πασαδόρος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα και έτσι η Κομάρνο ενώ είχε υψηλές προσδοκίες στην αρχή της χρονιάς τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον οTomášom Hollým είναι 100% έτοιμος και αυτομάτως η Κομάρνο αλλάζει επίπεδο…

Λουκόιλ Νεφτοχιμίκ – Ντομπρούζια (Πρωτάθλημα Βουλγαρίας)

Ξεκινάνε σήμερα οι ημιτελικοί των πλέι-οφ στην γειτονική χώρα και η πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Λουκόιλ Νεφτοχιμίκ έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση κόντρα στο νεανικό ροστερ της Νοτμπρούγια.

Η Ντομπρούγια εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και έφτασε στα ημιτελικά,αφου στην προηγούμενη φάση απέκλεισε με 2-1 νίκες την Μάρεκ. Τώρα όμως μέσα στην Λουκόιλ έχει ελάχιστες πιθανότητες για να σπάσει την έδρα…

Μοντάνα-Αρντά (Πρωτάθλημα Βουλγαρίας)

Και εδώ οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και περιμένω να έχουν ένα εύκολο σχετικά απόγευμα. Η Αρντά είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αλλά σήμερα έχει πάρα πολύ δύσκολη αποστολή μέσα στην σκληρή έδρα της Μοντάνα.

Η Μοντάνα και η Λουκόιλ έχουν τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα και πιστεύω αυτες θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Πρόταση

Σπάρτακ Μιτζάβα – Σπάρτακ Κομάρνο 2 (2,15)

Λουκόιλ Νεφτοχιμίκ – Ντομπρούζια 1 (1,38)

Μοντάνα-Αρντά 1 (1,28)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.