Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βασιλάκος: «Χειροπέδες» στους Βραζιλιάνους!

Βασιλάκος: «Χειροπέδες» στους Βραζιλιάνους!

Μετά την απαραίτητη ανάπαυλα του League Cup “Νίκος Σαμαράς” η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για έναν ακόμη “τελικό” στο πρωτάθλημα με τον Παμβοχαϊκό, τον οποίο ο Βασιλάκος χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το κρίσιμο ματς της 18ης αγωνιστικής Volleyleague “Πάμε Στοίχημα”στο Βραχάτι  ο ακραίος της Πατρινής ομάδας, Κώστας Βασιλάκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των “ροσονέρι” της Πάτρας για την κατάσταση της ομάδας του και τον προσεχή αντίπαλο.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος νομίζω ότι μας έκανε καλό γιατί υπήρχε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια» δήλωσε ο Κώστας Βασιλάκος και πρόσθεσε: «Πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου.
-Ποιος είναι ο στόχος της Παναχαϊκής για αυτό το παιχνίδι;
Κ.Β. «Κοιτάξτε, ο Παμβοχαϊκός είναι πολύ καλή ομάδα όμως και εμείς είμαστε καλή ομάδα, αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στόχος μας είναι η νίκη που θα μας βοηθήσει στη μάχη της παραμονής».
– Ποιο στοιχείο είναι αυτό που θα κρίνει το νικητή;
Κ.Β.: «Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, μεγάλη δύναμη του Παμβοχαϊκού είναι ο διαγώνιος του αλλά και ο ένας ακραίος του. Αν καταφέρουμε να τους περιορίσουμε και παράλληλα να κρατήσουμε την υποδοχή μας, είμαι αισιόδοξος. Νομίζω πως αυτά τα στοιχεία θα κρίνουν και την ομάδα που θα νικήσει».

Πηγή: www.panaxaikivolley.gr