ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Βασιλαντωνάκη: «Δεν ανταμείβονται οι κόποι μας όπως πρέπει»

Βασιλαντωνάκη: «Δεν ανταμείβονται οι κόποι μας όπως πρέπει»

Η Εθνική γυναικών βρίσκεται από σήμερα στην Άγκυρα, όπου χτυπάει η καρδιά του Α’ Ομίλου του Ευρωβόλεϊ με τη γαλανόλευκη να επιλέγει να ξεκουραστεί και να παρακολουθήσει βίντεο αντί προπόνησης.

Ωστόσο, αντί να είναι όλα λυμένα και να μην υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη στο μυαλό των διεθνών, η μη συμφωνία μέχρι και αυτήν τη στιγμή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ξεκάθαρα απασχολεί και έχει ενοχλήσει τις διεθνείς μας. Απόρια του γεγονότος οι τοποθετήσεις τους τόσο σε δηλώσεις όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Βασιλαντωνάκη: «Δεν ανταμείβονται οι κόποι μας όπως πρέπει»

Η διεθνής διαγώνιας, Ανθή Βασιλαντωνάκη στάθηκε αποκλειστικά στο γεγονός και τόνισε με πικρία:  «Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό και νιώθουμε ότι δεν ανταμείβονται οι κόποι μας όπως πρέπει! Σαν ομάδα είμαστε παράδειγμα υπομονής, επιμονής και δουλειάς κάτω από δύσκολες συνθήκες και αυτό το δείχνουμε στο γήπεδο. Πολλοί φίλοι του βόλεϊ πρέπει να έχουν την ευκαιρία να δούνε αυτή την προσπάθειά μας! Λείπουμε από τα σπίτια μας και τις ζωές μας όλα τα καλοκαίρια (γιορτές κτλ) και θέλουμε να έχουμε το δικαίωμα να μοιραστούμε τις όμορφες στιγμές του γηπέδου με τους ανθρώπους που αφήνουμε πίσω (γονείς , φίλους) αφού και αυτοί είναι μέρος της θυσίας που κάνουμε καθημερινά! Ως νούμερο 1 γυναικείο άθλημα στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι δεδομένο ότι επιστρέφοντας σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά από 18 χρόνια, θα έχουμε έστω τηλεοπτική κάλυψη! Πρέπει να μας δουν όλοι όσοι αγαπούν το βόλεϊ. Να μας δουν τα κορίτσια και αγόρια που θέλουν να δουν το πρότυπο τους να παίζει στην τηλεόραση. Πρέπει να μας δουν όλοι οι παίκτες που θέλουν να μάθουν βλέποντας αγώνες, Όλοι οι γονείς, φίλοι, κοντινοί άνθρωποι που θέλουν να θαυμάσουν τους κόπους μας μετά από τόσα χρόνια και να έχουν να υπερηφανεύονται για καιρό. Αλλά πρέπει να μας δουν και όλοι εκείνοι που θα μας δουν για πρώτη φορά και ίσως αγαπήσουν ακόμα καλύτερα το άθλημα. Όλοι αυτοί θα έπρεπε να μπορούν να δουν τους αγώνες μας δωρεάν στην τηλεόραση! Ας ελπίσουμε ότι έστω και τελευταία στιγμή θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη». 

Στ. Χριστοδούλου: «Για την Κατερίνα και όσους μας πιστεύουν»

Από την άλλη η αρχηγός της Εθνικής Στέλλα Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην απουσία της Κατερίνας Γιώτα που λόγω του τραυματισμού της έχασε το ευρωπαϊκό αυτό ραντεβού.  «Δεν έχουμε άγχος και είμαστε εδώ στην Άγκυρα για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλουμε να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας και να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα κρίσιμα παιχνίδια»σχολίασε λίγο πριν το μεσημεριανό φαγητό και ολοκλήρωσε αναφερόμενη στις απούσες του τουρνουά. «Θέλουμε τη διάκριση για τους εαυτούς μας, για αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτή την ομάδα, θέλουμε τη διάκριση για όλα τα κορίτσια που έφθασαν την Εθνική μετά από 18 χρόνια στην ελίτ του ευρωπαϊκού βολεϊ. Ιδιαίτερα στην Κατερίνα (σ.σ. Γιώτα) που έχασε το ευρωπαϊκό ραντεβού λόγω τραυματισμού. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε η διεθνής πασαδόρος.