ΔΙΕΘΝΗ

Βασιλαντωνάκη: «Απερίγραπτα τα συναισθήματα που νιώθω»

Βασιλαντωνάκη: «Απερίγραπτα τα συναισθήματα που νιώθω»

Ανείπωτη ικανοποίηση για την κατάκτηση του πρώτου τρόπαιου της σεζόν στην Ιταλία, αλλά και περηφάνια που έπαιξε αντίπαλη σε έναν τελικό με τη συμπατριώτισσά της, Παπαφωτίου νιώθει η Ελληνίδα διεθνής σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Volleyplanet, λίγες ώρες από έναν ακόμη θρίαμβο στην καριέρα της.

Η υπερπρωταθλήτρια Ιταλίας, Ανθή Βασιλαντωνάκη, μετά τον τίτλο του 2015 με την Κονελιάνο, συνεχίζει να γράφει τη δική της χρυσή ιστορία στα ιταλικά, γήπεδα καθώς από χθες την τροπαιοθήκη της πρωταθλήτριας της Νοβάρα κοσμεί μεταξύ άλλων και το ιταλικό Super Cup.

Xθες μάλιστα η Ανθή κέρδισε για δεύτερη φορά επί ιταλικού εδάφους την “Αθηνούλα” , μετά και την προηγούμενη νίκη της Νοβάρα σε τουρνουά προετοιμασίας και όπως όλα δείχνουν σίγουρα οι δύο διεθνείς μας θα βρεθούν πολλές φορές ακόμη φέτος αντιμέτωπες στην προσπάθεια των ομάδων τους για διάκριση, κάνοντας περήφανους όχιμόνο τους οικείους τους, αλλά και όλους τους φίλους του ελληνικού βόλεϊ,

vassilantonaki_novara

“Είμαστε παρά πολύ χαρούμενες! Είναι πολύ περίεργο να κερδίζεις ένα κύπελλο στην αρχή της χρόνιας αλλά τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα!” δήλωσε στο Volleyplanet η διεθνής μας άσος και συμπλήρωσε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Κονελιάνο είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε υπομονή και πιέσαμε στα πιο σημαντικά σημεία!

Ήταν πολύ ωραία που συνάντησα την Αθηνούλα (σ.σ Παπαφωτίου)! Το να παίζω με αντίπαλη με μια φίλη μου στο ιταλικό πρωτάθλημα με κάνει να νιώθω περήφανη!”

Foto: GetSportMedia/Fabio Cucchetti