ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βασιλειάδης: «Το βόλεϊ μπορεί ακόμα πιο ψηλά»

Βασιλειάδης: «Το βόλεϊ μπορεί ακόμα πιο ψηλά»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τίμησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών και η παρουσία του αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι κοντά στο άθλημα της πετοσφαίρισης ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια την οργάνωση της τελικής φάσης του θεσμού που πραγματοποιήθηκε χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Ο κ. Βασιλειάδης παρέδωσε το Κύπελλο στην αρχηγό του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου μαζί με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο και αμέσως μετά ανέφερε:

«Είμαστε κοντά στο σύνολο του αθλητισμού και προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις σε δύσκολες συνθήκες. Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση για ακόμα μια χρονιά. Σήμερα έγινε ένας εξαιρετικός τελικός, ήταν ένα Final 4 υψηλού επιπέδου, ευτυχώς χωρίς έκτροπα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και νομίζω ότι το βόλεϊ μπορεί να προχωρήσει πιο μπροστά ακόμα πιο ψηλά».

Τέλος αναφορικά με τη διοργάνωση της ΕΟΠΕ, τόνισε: «Η Ομοσπονδία βόλεϊ έχει καταφέρει να έχει πολύ καλές συνθήκες διεξαγωγής αυτών των φάσεων των διοργανώσεων και είναι σημαντικό όταν έρχεται ο φίλαθλος κόσμος με το ίδιο πάθος αλλά χωρίς έκτροπα».