BEACH VOLLEY

«Βασιλική» πρεμιέρα στο iBeach του Παπάγου

«Βασιλική» πρεμιέρα στο iBeach του Παπάγου

Με το ιστορικό τουρνουά  “King & Queen of the iBeach” εγκαινιάζονται το Σαββατοκύριακο στου Παπάγου οι νέες εκπληκτικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα “iBeach Volleyball Club”του Κώστα Ταμπουρατζή.

paidaki

Αν λέγαμε σε κάποιον κάτοικο της περιοχής πριν χρόνια, ότι θα μπορεί να παίξει στην περιοχή του beach volley θα νόμιζε ασφαλώς πως τον…τρολάρουμε. Κι όμως χάρις σε τεράστια προσωπική εργασία και πολλές θυσίες, ο πρώην πρωταθλητής του Ολυμπιακού και υπεύθυνος των “ερυθρόλευκων” ακαδημιών beach volley του Ολυμπιακού, μετά τα γήπεδα “Beach Activities” στην Κηφισιά δημιούργησε μία ακόμη εστία άθλησης και μάθησης για τους εραστές της άμμου, που το προσεχές διήμερο αναμένεται  να παραστούν  στην τελετή…στέψης του βασιλικού ζεύγους του iBeach”.

afisa_king

Αυτό που κάνει όμως ξεχωριστό το τουρνουά “King & Queen” πέρα από το “prestige” είναι ότι οι αθλητές έχουν την ευκαιρία παίζοντας με διαφορετικούς συμπαίκτες, πέρα από μια νέα γνωριμία ή ένα νέο στυλ παιχνιδιού, να μπούνε και σε διαφορετικούς “ρόλους” απο αυτούς που έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα.

ibeach-volley

Το Σάββατο λοιπόν στο iBeach Volley Club πρεμιέρα έχει η κατηγορία “Silver” και την Κυριακή το πρώτο ever τουρνουά beach volley στου Παπάγου (Νευροκοπίου 4) ολοκληρώνεται με τους αγώνες της “Gold” κατηγορίας.

Παράλληλα όμως με το πλούσιο αγωνιστικό θέαμα και μία πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες, οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της καλύτερης πάσας, χωρίς να αγωνιστούν υποχρεωτικά στην διοργάνωση. Ό,τι καλύτερο μάλιστα για τους αθλητές, που λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες σάλας που αγωνίζονται δεν θα παίξουν στην διοργάνωση, θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον διαγωνισμό, αφού δεν θα χρειαστεί κόπος, αλλά… τρόπος!

tampouratzis_teza_beach_osfp1

Αν πάλι θέλετε σώνει καλά να ιδρώσετε, αλλά να μην βουτηχτείτε στην άμμο, μπορείτε να “λιώσετε” και να “κάψετε” τις περιττές καλοκαιρινές θερμίδες με αερόβια άσκηση. Για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο στην Ελλάδα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Beach Volley στου Παπάγου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν  crossfit , αλλά να έχετε εξίσου free πρόσβαση και σε επιπλέον υπαίθρια όργανα γυμναστικής, σε μία από τις υποστηρικτικές πρωτοβουλίες του Δήμου “Αθλητισμός για όλους.”

Δηλώστε συμμετοχή με sms : 6948462282 / info@ibeach.gr / iBeach Volleyball Club FB Page