A2

Βαθμός ψυχής για το Αιγάλεω

Βαθμός ψυχής για το Αιγάλεω

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησε στην Βούλα το Αιγάλεω κατά την 5η αγωνιστική της Α2 των γυναικών.

Το City αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Θέτιδα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να προηγηθεί με 0-4 στο ταϊ-μπρεϊκ. Ωστόσο η εμπειρία των γηπεδούχων έφερε το 3-2, αφήνοντας όμως χαμόγελα αισιοδοξίας στις “κυανόλευκες”.

Για μια ακόμη φορά το Αιγάλεω έδειξε την ψυχή, το πάθος και το ταλέντο που διαθέτει.   Παρά την αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων κοίταξε κατάματα στην Βούλα την Θέτιδα ικανοποιώντας με την μαχητικότητά του τους φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο των Νοτίων προαστίων και χειροκρότησαν την προσπάθειά τους.

Η Θέτιδα που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί της κατηγορίας για άνοδο στην Α1 και διαθέτει την Ελένη Φραγκιαδάκη προηγήθηκε με 2-0 του Αιγάλεω που έδειξε να έχει το άγχος του νεοφώτιστου στην κατηγορία.

Η συνέχεια όμως για τις “κυανόλευκες” της Αγγελικής Αντωνιάδη ήταν διαφορετική… Αποβάλλοντας το όποιο άγχος υπήρχε, το City άρχισε να “ρολάρει” και να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και με  24-26 μείωσε σε 2-1.

Με την ψυχολογία πλέον υπέρ του το Αιγάλεω, ξεκίνησε δυνατά το τέταρτο σετ, απέκτησε από νωρίς προβάδισμα και παρά την αντεπίθεση των γηπεδούχων από το 14-14 και μετά φρόντισε να πατήσει “γκάζι” και να φθάσει στο 16-20 και στο τέλος με το 17-25 να ισοφαρίσει σε 2-2…

Στο 5ο σετ οι αθλήτριες του Αιγάλεω έδειξαν πως θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη προηγούμενες με 0-4 και 5-7. Κάπου εκεί όμως η Θέτις έτρεξε ένα σερί 7-0 και πήρε προβαδισμα με 12-7. Παρά την διαφορά το Αιγάλεω επέστρεψε, μειώνοντας στον πόντο (12-11) όμως οι γηπεδούχες με την εμπειρία τους και αποτελεσματικές επιθέσεις έγραψαν το 15-11 παίρνοντας το δίποντο της νίκης.

Ωστόσο, ο βαθμός που κατέκτησε το Αιγάλεω σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα φαβορί του Ομίλου αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για την προσπάθεια και την δουλειά που γίνεται στις “κυανόλευκες” που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους…

 Τα σετ: 3-2 (25-19, 25-20, 24-26, 17-25, 15-11)

ΑΣΠ Θέτις (Παπαθανασίου) : Ζήση Χ., Φωτεινού, Λεωνίδου, Φραγκιαδάκη, Χριστοδούλου, Μελετιάδη, Καραμπαλή -λ / Κερασιώτου -λ, Ζήση Π., Τουρνάκη

Αιγάλεω (Αντωνιάδη – Τσικόγια) : Βλάχου, Μολδοβανίδη,Μανωλίκα, Ιωάννου, Μπιτσάκου, Λαμπιτσάκη, Οικονομοπούλου -λ /Αναστασιάδη -λ, Μικέλη, Γρίσπου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...