Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βελούδινο διαζύγιο Χρήστου-Πορφύρα

Βελούδινο διαζύγιο Χρήστου-Πορφύρα

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας της στον Πορφύρα η Εύη Χρήστου δεν θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πειραιά που με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί την διεθνή ακραία για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο και παράλληλα τονίζει πως θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας του Πορφύρα.

Οι δρόμοι του Πορφύρα και της Χρήστου έπειτα από δύο χρόνια επιτυχιών χωρίζουν καθώς οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Ωστόσο ακόμη και στους χωρισμούς και τις αποδεσμεύσεις ο Πορφύρας φροντίζει να ξεχωρίζει και να αποδεικνύει πως είναι κάτι παραπάνω από ομάδα.

Η έμπειρη ακραία μιλώντας στο blog του Πορφύρα για την μέχρι τώρα συνεργασίας της δήλωσε “Νιώθω ευγνώμων που υπήρξα μέλος της ομάδας του Πορφύρα ή, καλύτερα, αυτής της οικογενειακής ενότητας για τα δύο τελευταία συναπτά έτη. Ήταν χαρά μου να συνεργασθώ με τον καθένα ξεχωριστά και θεωρώ ότι υπήρξε μία όμορφη συνεργασία που ήταν οιωνός και συνετέλεσε στις επιτυχίες της ομάδας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νίκο Δελαγραμμάτικα για την φερεγγυότητα του, αλλά, κυρίως για την ανθρώπινη υπόσταση και συμπεριφορά του προς το πρόσωπο μου αλλά και προς όλη την ομάδα, που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας…”

Η ανακοίνωση του Πορφύρα για την Χρήστου

Όλα τα ωραία, κάποια ημέρα, τελειώνουν….Δυστυχώς….Έτσι είναι, ωστόσο, η ζωή…
Μετά από 2 χρόνια άψογης συνεργασίας, Πορφύρας και Εύη Χρήστου δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί.

Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι η Εύη μας δεν συνεχίζει να είναι μέλος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του βόλεϊ του Πορφύρα. Δε θα είναι την επόμενη σεζόν μαζί μας, αλλά, θα είναι δίπλα μας.
Και η πόρτα, για εκείνην, πάντα θα είναι ανοιχτή.

Έγινε παιδί του Πορφύρα. Αυτό τα λέει όλα. Μας έδωσε πολλά, συνδέθηκε άρρηκτα με την πρώτη σεζόν του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, όπως και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική.

Γεννημένη νικήτρια, εντάχθηκε στο σύνολο, έγινε μία από τις αφοσιωμένες Πειραιώτισσες της, παντός καιρού, ΟΜΑΔΑΣ μας.

Εύη μας, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα πρόσφερες στον Πορφύρα και θα είμαστε, συνέχεια, στο πλευρό σου, πιστοί υποστηρικτές σου, που σου εύχονται το καλύτερο μέσα και έξω από το γήπεδο, με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ, γιατί, πολύ απλά, το αξίζεις.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!