Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος ο Ρούσης, βλέπουν Δ.Καζάζη στον ΠΑΟ

Τέλος ο Ρούσης, βλέπουν Δ.Καζάζη στον ΠΑΟ

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά την ήττα του «τριφυλλιού» στον ημιτελικό του φάιναλ φορ από τον Ολυμπιακό και την απώλεια Kυπέλλου. Η διοίκηση του ΠΑΟ μετά από συνάντηση που είχε με τον μέχρι τώρα προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ρούση, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας τους και την εξεύρεση νέου τεχνικού που θα κοουτσάρει τις «πράσινες» στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια στα πλέι οφ.

Υπηρεσιακή τεχνικός ανέλαβε η συνεργάτιδα του κ. Ρούση, Αγκι Μπάμπουλι, ενώ βασικός υποψήφιος για τον πάγκο είναι ο πρώην τεχνικός ανδρών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης. Από εκεί και πέρα, εξετάζεται και η περίπτωση του Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος είναι ελεύθερος αν και η επιλογή αυτή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, η διοίκηση του ΠΑΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κ. Ρούση για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία 3, 5 χρόνια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργο Ρούση. Ευχαριστούμε θερμά τον coach για τα 3,5 χρόνια αγαστής συνεργασίας, καθώς και για τη στήριξή του στις δύσκολες στιγμές για το Σύλλογό μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας του.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και την ομάδα μέχρι νεωτέρας θα προπονεί η Άγκι Μπάμπουλι.»