DARK ROOM

Με Βέλτζ η γιορτή του Μεσσηνιακού

Με Βέλτζ η γιορτή του Μεσσηνιακού

Παρουσία του Γέρζι Βέλτζ θα γιορτάσει τα 130 από την ίδρυση του ο Μεσσηνιακός, καθώς ο Πολωνός προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα της Καλαμάτας βρίσκετε ήδη στην πόλη της Μεσσηνίας…

Η λαμπρή εκδήλωση του Μεσσηνιακού είναι έτοιμη να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου με τον Γέρζι Βέλτζ να είναι ήδη στη χώρα μας.

Μάλιστα ο Πολωνός τεχνικός θα τιμηθεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην εκδήλωση των 130 χρόνων από την ίδρυση του Μεσσηνιακού και θα βραβευτούν μεγάλες προσωπικότητες του συλλόγου.

Ο Βέλτζ ήρθε στη χώρα μας το 1977 για λογαριασμό της Εθνική Ανδρών μετά από προσωπικές ενέργειες του Μιχάλη Μαστρανδρέα και του Θανάση Μπελιγράτη.

Ο Πολωνός υπήρξε εκ των αναγεννητών του ελληνικού βόλεϊ και προπονητής του Μεσσηνιακού τη σεζόν 1986-87 όπου η ομάδα της Καλαμάτας κατέλαβε 5η θέση στην Α΄Εθνική.

Διάκριση που παραμένει ακόμη και σήμερα η κορυφαία των Καλαματιανων που με μια σειρά παικτών έγραψαν ιστορία και παραδοσιακά προσφέρουν ακόμη και σήμερα αρκετούς παίκτες στο ελληνικό βόλεϊ..