Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Veni, Vidi, Vici αλλά… το σκέφτεται η Νέσοβιτς

Veni, Vidi, Vici αλλά… το σκέφτεται η Νέσοβιτς

Του Μανώλη Κοκκίνη

Δυσάρεστα είναι μάλλον τα μαντάτα για το ανδρικό κοινό του γυναικείου βόλεϊ καθώς σε συνέντευξη της στην εκπομπή των καναλιών Novasports «ΣΤΟ ΦΙΛΕ» η Ιβάνα Νέσοβιτς δεν απέκλεισε στον Παντελή Λώλη το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη χώρα μας .

H πανέμορφη Σέρβα του Ολυμπιακού, που ως…  θηλυκός Καίσαρας ήρθε (από την μακρινή Κίνα στην Ελλάδα), είδε (την Α1 Γυναικών) και κέρδισε (το νταμπλ),  μπορεί να πέρασε τρεις «μαγευτικούς» μήνες στη χώρα μας, αλλά εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην αγαπημένη της Ασία.

nesovicivana_1

“Μου άρεσε πάρα πολύ η Ελλάδα, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι η Ασία και θα ήθελα να επιστρέψω εκεί” υποστήριξε χαρακτηριστικά η Σέρβα διαγώνια, σκορπίζοντας απογοήτευση στους φανς της και συμπλήρωσε.

“Δεν έχω άλλο χώρο στον εγκέφαλό μου, για να μάθω περισσότερες ξένες γλώσσες. Ήρθα από την Κίνα, προσπάθησα να μάθω κινέζικα, αλλά το κεφάλι μου είναι έτοιμο να… εκραγεί!

nesovicivana

Το μόνο που έμαθα εδώ ήταν το “σ’ αγαπώ”, το “πάμε” από την προπόνηση, το “ελληνικός καφές” και η λέξη από το μ…, αλλά δεν θα την πω!”