Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βεργίδου: «Όπλο μας το σέρβις»

Βεργίδου: «Όπλο μας το σέρβις»

Απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνολική εμφάνιση της Θήρας και την ατομική της απόδοση στο Ρέθυμνο, έμεινε η Ολγα Βεργίδου.

Η 24 χρονη πασαδόρος της ομάδας της Σαντορίνης που έκανε “πάρτι” από τη θέση του σέρβις και βοήθησε τα μέγιστα να φτάσουν οι νησιώτισσες στο φετινό ρεκόρ των 19 άσων, σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Μπορεί να φάνηκε εύκολη νίκη μας αλλά δεν ήταν μέσα σε μια τέτοια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Ρεθύμνου. Σίγουρα το όπλο μας είναι το σέρβις και είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις.

Είμαστε ευχαριστημένες από την πέμπτη σερί νίκη και έκτη συνολικά στην μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος. Πλέον ξεκινάει μια δύσκολη σειρά αγώνων με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΟ που θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Στη διάθεση του προπονητή Απόστολου Οικονόμου αναμένεται να τεθούν οι Αρτακιανού και Κιγιάκοβα που προέρχονταν από τραυματισμούς και προφυλάχθηκαν κόντρα στον ΟΠΕΡ.

Λαχτάρα πέρασε ο τεχνικός της Θήρας, με την Αννικα Μπρικμαν που είχε τραυματιστεί προσωρινά με το Ρέθυμνο στο δεύτερο σετ αλλά μετά την ιατρική φροντίδα στο δεξί της πόδι, επέστρεψε στο τρίτο σετ και βοήθησε στην εντυπωσιακή επικράτηση της ομάδας της Σαντορίνης