LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Βγάζει πρόκριση ο…. Άγιος Θωμάς

Βγάζει πρόκριση ο…. Άγιος Θωμάς

Να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του League Cup Νίκος Σαμαράς θέλει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Τρίτη (16/11, 15:45) τον ΟΦΗ έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα μετά το νικηφόρο 3-0 της Κρήτης.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν στο Ηράκλειο και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην 4άδα του θεσμού.

Μετά το 3-0 του Ηρακλείου ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά χρειάζεται μόλις δύο σετ για να εξασφαλίσει την πρόκριση και να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αντίθετα ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει το δικαίωμα στο… όνειρο καθώς χρειάζεται μια καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά το χρυσό σετ.

Ο Άλεξ Γιάκομπσεν σχολιάζοντας το παιχνίδι της Τρίτης υπογράμμισε «Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο στον πρώτο αγώνα, όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πάλι για να πάμε στο Final 4

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να νικήσουμε και πάλι, ωστόσο θα πρέπει να σεβαστούμε τον ΟΦΗ γιατί έχει καλούς παίκτες και το έδειξε και στο ματς με την Κηφισιά, ότι μπορούν να παίξουν καλά. Θέλει απόλυτη συγκέντρωση ο συγκεκριμένος αγώνας και μετά να σκεφτούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, ωστόσο δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να δείξουν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Ο Κώστας Δεληκώστας αναφερόμενος στον αγώνα δήλωσε «Με τον Παναθηναϊκό, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μας. Δυο σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έχουμε μεγάλη διαφορά σαν ομάδες. Θέλουμε όμως να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Το βλέπουμε σαν γενική πρόβα, για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βέροια, που είναι για μας ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα προς εμάς, όπως ο Μίλων, η Κηφισιά και θέλουμε τη νίκη. Από την άλλη, αν ο Παναθηναϊκός μας δώσει δικαίωμα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε».

Ο λίμπερο του ΟΦΗ Ακης Δαρίδης, υπογράμμισε με τη σειρά του «Πηγαίνουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο, ότι καλύτερο μπορούμε».

Τέλος ο Αμερικάνος διαγώνιος των Κρητικών Randy Deweese τόνισε «Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας. Ήταν πολύ δυνατοί και σέρβιραν πολύ καλά. Είναι πολύ καλή ομάδα».