BEACH VOLLEY

Βγήκαν… κερδισμένοι απ΄το Ποτάμι (φωτό)!

Βγήκαν… κερδισμένοι απ΄το Ποτάμι (φωτό)!

Οι Σκλάβος-Πολυέζος στους άνδρες και οι Χατζηνικολάου-Τσουκαλά στις γυναίκες θριάμβευσαν στο επιτυχημένη σαμιώτικο τουρνουά της Ionikos Beach Academy, που διεξήχθη το διήμερο 4-5 Ιουλίου στο Potami Beach Bar, στην πανέμορφη παραλία Ποτάμι στο Καρλόβασι.

Μέσα λοιπόν σε κλίμα διασκέδασης και ευγενούς άμιλλας από τις 21 συνολικά ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση πρωταθλητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Σκλάβος-Πολυέζος, κερδίζοντας με 2-1 σετ τους πρωτοεμφανιζόμενους, αλλά μαχητικούς Ματσικούρλη-Ιατρόπουλο.

panousos_potami_nikites

Στο αντίστοιχο τουρνουά των γυναικών οι μικρές και πολλά υποσχόμενες Χατζηνικολάου-Τσουκαλά κέρδισαν με 2-1 σετ τις Ζαβιτσάνου-Γιαννοπούλου και κατέκτησαν την πρωτιά.

Τέλος στο κυριακάτικο μεικτό τουρνουά το ζευγάρι Σκλάβου-Παπαδοπούλου έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, με ανατροπές αλλά λιγοστό φως της μέρας λύγισε με 2-1 σετ την αντίσταση των Γιοκαρίνη-Κρητικού.

potami_nikitries_samosjpg

Απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους νικητές και μοιράστηκαν δώρα από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης ΑΖΖURO, KAPOLIS OPTICS,PRESTIGE,KOYZINA,CINEMA.

Το επόμενο ραντεβού του Θανάση Πανούσου και της της Ionikos Beach Academy με τους αθλητές και τις αθλήτριες δόθηκε για τις 25-26 Ιουλίου στο Beachvolley Potokaki.