Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Βγήκαν» τα διαρκείας της Παναχαϊκής

«Βγήκαν» τα διαρκείας της Παναχαϊκής

Το ΤΑΑ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου, ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Οι κάρτες διαρκείας κοστίζουν 80 ευρώ και αφορά όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς επίσης και των αγώνων των πλει-οφς (σε περίπτωση που προκριθεί), αλλά και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδας. Το σύνθημα στις κάρτες διαρκείας είναι «μια ομάδα-μια πόλη» και η διοίκηση της Παναχαϊκής απευθύνει κάλεσμα στους Πατρινούς φιλάθλους να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ στα «σαλόνια» της volleyleague.

Δείγμα της ομοψυχίας που υπάρχει στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής είναι ότι ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Νίκος Ράπτης ήταν ο πρώτος που έσπευσε να προμηθευτεί κάρτα διαρκείας και να εκφράσει στην στήριξη του στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

«Η συνεργασία που έχουμε με την ομάδα βόλεϊ σε όλα τα θέματα είναι άψογη, η διοίκηση της ερασιτεχνικής είναι στο πλευρό της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι φέτος η ομάδα είναι πολύ δυνατή και θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο γήπεδο της Αγυιάς.

Καλώ τους φιλάθλους της Παναχαϊκής να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε σπουδαίες επιτυχίες στο ελληνικό βόλεϊ»τόνισε ο Νίκος Ράπτης (φωτό αριστερά), έχοντας στο πλευρό του τον team μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Παπασταθόπουλο.

panaxaiki_volley-

Οι φίλαθλοι που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας θα μπορούν να τις βρουν στα εξής σημεία: Στα γραφεία του ΤΑΑ Παναχαϊκή (Κορίνθου 167, Ώρες καταστημάτων) και στο café Oro-Antico (από το πρωί ως το βράδυ).