Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Βίοι αντίθετοι στην Κυψέλη

Βίοι αντίθετοι στην Κυψέλη
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται την Κυριακή (8/2, 20.00) στο κλειστό της Κυψέλης σε ένα παιχνίδι που με βάση τη βαθμολογική κατάταξη είναι ντέρμπι ονομάτων.
Από τη μια, ο Παναθηναϊκός απαλλαγμένος καιρό τώρα από την υπόθεση παραμονή έχει αναθεωρήσει τους στόχους του και έχει στόχο την καλύτερη δυνατή θέση εντός εξάδας και από την άλλη η ΑΕΚ αναζητά την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα στην προσπάθειά της να διατηρήσει ελπίδες παραμονής στην Α1.

Στο στρατόπεδο των “πρασίνων” δεν υπάρχουν προβλήματα με τον αρχηγό, Σωτήρη Πανταλέων να τονίζει: «Μπορεί η ΑΕΚ να έχει τα προβλήματα της αλλά αυτό δε μας εφησυχάζει. Στη βαθμολογική θέση που ήταν η ΑΕΚ ήμασταν κι εμείς και ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν πάρουμε νίκη θα έρθουμε πιο κοντά στην 4αδα αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μέχρι την ολοκλήρωση του. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση και τη νίκη. Ο αγώνας του Α΄γύρου ήταν διαφορετικός καθώς από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει στην ΑΕΚ πολλές αλλαγές».

Από την άλλη, η ΑΕΚ του Πλάμεν Κριστόφ ψάχνει βαθμούς με τον κεντρικό Ανδρέα Ανδρεάδη να σχολιάζει: «Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι δυνατός αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι θετικό. Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΚ αλλά εμείς οι παίκτες εδώ που φτάσαμε πρέπει να τα δώσουμε όλα πρώτα για τους εαυτούς μας και τον εγωισμό μας. Αν δεν λειτουργήσουμε σαν ομάδα δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».