A2

Βλάχος: «Στόχος μας η πρώτη τριάδα»

Βλάχος: «Στόχος μας η πρώτη τριάδα»

Την πίστη του ότι το Αιγάλεω θα παρουσιαστεί δυνατό και ανταγωνιστικό, αν και η κληρωτίδα δεν είχε κέφια και έστειλε το Σίτι στον 2ο υποόμιλο της Α2 που είναι «φωτιά», με 8 ακόμη δυνατές ομάδες της Αττικής και δύο νησιωτικές,Αναγέννηση Σάμου και Τελχινίδα Ρόδου, υποστήριξε ο Παντελής Βλάχος στον Volleyplanet.

Ο διοικητικός ηγέτης του Αιγάλεω και στυλοβάτης της ομάδας βόλεϊ, σχολίασε για την κλήρωση: « Εμείς στο Αιγάλεω είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Σίγουρα ο ομιλος μας είναι πολύ δυνατός αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η είσοδος στην πρώτη τριάδα.

Aigaleo 00222222

Άλλωστε είμαστε ομάδα που παίζει πάντα με  πάθος και η ψυχή  και αυτό φάνηκε και από τις επιτυχίες που είχαμε φέτος με τις νεανίδες, τις κορασίδες και τις γυναίκες. Οι φίλοι του Αιγάλεω να είναι σίγουροι ότι θα παλέψουμε πολύ σκληρά  κάθε ματς, κάθε σετ κάθε πόντο για να πετύχουμε τον σκοπό μας.»

Όσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν, ο κ. Βλάχος υποστήριξε: «Το ρόστερ μας για τη νέα σεζόν θα είναι το ίδιο με ορισμένες προσθήκες σε κάποιες θέσεις.»

Aigaleo neanides 0011111

Tην αποχώρηση της μέσω f/b για να σπουδάσει στο εξωτερικό, ανακοίνωσε η 18 χρονη κεντρική-διαγώνια, Σοφία Κομβόκη, βασικός στέλεχος των ομάδων κορασίδων νεανίδων του Σίτι που κάτω από την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου, Αντωνιάδου-Ιωάννου, είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα και συμμετείχε σε τέσσερα φάιναλ φορ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...