ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Βλάσσης-Βογιατζής στηρίζουν Στουραϊτη

Βλάσσης-Βογιατζής στηρίζουν Στουραϊτη

Στο πλευρό του Γιάννη Στουραϊτη και τον συνδυασμό “Πρώτα το βόλεϊ” εν όψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου ανακοίνωσαν πως θα βρίσκονται ο πρόεδρος της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου Κώστας Βλάσσης και ο Χρήστος Βογιατζής

Δύο ακόμη σύμμαχους στην προσπάθεια διεκδίκησης της προεδρία της ΕΟΠΕ έχει ο Γιάννης Στουραϊτης καθώς οι Κώστας Βλάσσης και Χρήστος Βογιατζής με ανακοινώσεις τους συντάσσονται με τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας υπογραμμίζοντας πως οι Ενώσεις και τα σωματεία θα ξαναβρούν τον κυρίαρχο ρόλο τους.

Βλάσσης : Τα σωματεία να ανακτήσουν κυρίαρχο ρόλο

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου και υπεύθυνος τμημάτων της Καλαμάτας 80 Κώστας Βλάσσης στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει :

“Στηρίζω τον συνδυασμό ” ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΊ”, γιατί πιστεύω πως με επικεφαλής τον Γιάννη Στουραίτη, η Ε.Ο.ΠΕ. θα επιτύχει εξορθολογισμό των εξόδων της, το Ελληνικό βόλεϊ θα πανηγυρίσει διεθνή επιτυχία, οι Ενώσεις θα αποκτήσουν την θέση που τους αξίζει και τα σωματεία θα ανακτήσουν τον κυρίαρχο ρόλο τους και την αξιοπρέπεια τους όπως τους αρμόζει”.

Κώστας Βλάσσης

Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου

Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.

Υπεύθυνος τμημάτων πετοσφαίρισης του σωματείου Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80

Βογιατζής : Ένα σκαλί ποιο πάνω το βόλεϊ…

Το μέλος του ΔΣ. του ΣΠΑ Καρδίτσας Χρήστος Βογιατζής στην γραπτή του δήλωση αναφέρει :

“Μετά την ανακοίνωση διαφοροποίησης μου με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και την δημιουργία της κίνησης ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ με επικεφαλής τον κ. Στουραίτη Γιάννη δηλώνω την στήριξη μου στη κίνηση ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ για τις επικείμενες
εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. στις 3 ή 4 /Σεπτέμβρη.

Η απόφασή μου να στηρίξω την κίνηση ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ, είναι κοινές απόψεις που έχουμε για την καλύτερη λειτουργία της Ομοσπονδίας και για την καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος .

Πιστεύω ότι οι προτάσεις της κίνησης ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ μπορούν να πάνε το βόλεϊ ένα σκαλί ποιο πάνω”.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ