ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βλαχάκη: «Θα τα δώσουμε όλα για να έρθει η κούπα Σαντορίνη» (fot-vid)

Βλαχάκη: «Θα τα δώσουμε όλα για να έρθει η κούπα Σαντορίνη» (fot-vid)

Το 6ο Κύπελλο Ελλάδας της καριέρας της θα διεκδικήσει σε λίγες μέρες στον τελικό της φετινής διοργάνωσης η Χανιώτισσα βολεϊμπολίστρια του ΑΟ Θήρας, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που στον χθεσινό συγκλονιστικό ημιτελικό στο Μαρούσι επιβλήθηκε 2-3 (26-28, 27-25, 25-17, 18-25, 11-15) σετ του Παναθηναϊκού και για 6η  χρονιά θα είναι συνεπής στο καθιερωμένο ραντεβού της με την “κούπα”.

Η 25χρονη διεθνής ακραία της ομάδας της Σαντορίνης με συνολικά 18 πόντους (16/35 επ., 2 μπλοκ, 56% υπ. – 41% άριστες), ήταν από τις κορυφαίες στο χθεσινό ημιτελικό-διαφήμιση του γυναικείου βόλεϊ , ως πρώην κάτοχος του τίτλου με τον Ολυμπιακό και επεσήμανε στο Volleyplanet την ξεχωριστή σημασία της χθεσινής πρόκρισης.

“Αν και δεν μπορώ να συγκρίνω κάθε χρονιά, αφού για μένα προσωπικά δεν είναι ο πρώτος τελικός , αυτή η πρόκριση έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί το θέλαμε πάρα πολύ. Είναι άδικο αυτό που έγινε στο φετινό πρωτάθλημα και για αυτό θέλαμε να έχουμε στα πόδια μας όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Πρέπει όμως να πω ότι πέρα από τη σημερινή πρόκριση, χάρηκα πάρα πολύ στον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό, που είδα μία νεανική ομάδα, να τα δίνει όλα για τη νίκη και να προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση” τόνισε η πρώην άσος του ΣΦΠ Χανίων, που με τα ερυθρόλευκα σάρωσε τους τίτλους έχοντας στην πλούσια τροπαιοθήκη της  5 νταμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας), μαζί με ένα χρυσό (2018) και ένα ασημένιο (2017) μετάλλιο στο CEV Τσάλεντζ Καπ.

Εδώ και λίγες ώρες η αποστολή της νησιώτικης ομάδας βρίσκεται ήδη στην Σαντορίνη, όπου η παρέα της Βλαχάκη, ενόψει του τελικού με τον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ήδη να κάνει  όνειρα για το ερχομό του βαρύτιμου ιστορικού τίτλου στο κοσμοπολίτικο νησί. “Στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, περιμένω να γίνει ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι, αφού, όπως και εμείς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στη συνθεσή της πολλές διεθνείς αθλήτριες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Για μας πάντως το να φέρουμε την “κούπα” στη Σαντορίνη θα είναι το καλύτερο φινάλε σε μία τόσο προβληματική και δύσκολη σεζόν » δήλωσε στο Volleyplanet η Κωνσταντίνα Βλαχάκη που θέλει να επιστρέψει το συντομότερο Κυπελλούχος στην Κρήτη αφού όπως είπε  “έχω να πάω στα Χανιά από τον περασμένο Ιούλιο και βλέπω τους γονείς μου να με… αποκληρώνουν”.