ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Βλάχος : «Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Βλάχος : «Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Την στήριξή του στον Γιώργο Καραμπέτσο εξέφρασε το νυν μέλος της διοίκησης της ΕΟΠΕ και πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω Παντελής Βλάχος ο οποίος έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Βόλεϊ».

Δίπλα στον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο και τον συνδυασμό του «Πρώτα το Βόλεϊ» θα είναι ο Παντελής Βλάχος. Ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω, έχοντας ήδη μια πετυχημένη θητεία στα διοικητικά της Ομοσπονδίας, θα διεκδικήσει ξανά την παρουσία του στο νέο ΔΣ και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τόνισε : «Ήταν μεγάλη μου τιμή που ήμουν μέλος της τωρινής διοίκησης και στην τεράστια προσπάθειά της για εξυγίανση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Μετά από πολλά χρόνια το Ελληνικό βόλεϊ έχει μπει ξανά στο σωστό δρόμο και ο στόχος όλων μας είναι στην επόμενη τετραετία το χρέος να έχει μηδενιστεί.

Με τη καθοδήγηση του επικεφαλής της κίνησης “Πρώτα το Βόλεϊ” Γιώργο Καραμπέτσο διανύσαμε πολύ δρόμο από το 2016 και οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη προσπάθεια για να μιλάμε στο άμεσο μέλλον μόνο για αγωνιστικές επιδόσεις».

Ο Παντελής Βλάχος, υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας στην πάλη, αλλά η γνωριμία του με την νυν σύζυγό του Αγγελική Αντωνιάδου (πρώην αθλήτρια και νυν προπονήτρια στο Αιγάλεω) τον έφερε στο βόλεϊ. Υπήρξε για χρόνια έφορος στο Αιγάλεω και τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο πρόεδρος του συλλόγου.