Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Βλέπει» Jaali Winters ο Ολυμπιακός

«Βλέπει» Jaali Winters ο Ολυμπιακός

Ψηλά στη λίστα των φετινών μεταγραφών του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet η 25χρονη Αμερικανίδα πρώην ακραία των Καννών, Jaali Winters, που έμεινε ελεύθερη από την πανίσχυρη γαλλική ομάδα, λόγω οικονομικών προβλημάτων.

H γεννημένη στην Αιόβα, Jaali Winters με ύψος 1.90μ αποδεσμεύτηκε μαζί με άλλες 8 συναθλήτριές της τις  συμπατριώτισσές της Carla DeHoog, Micaya White (ΗΠΑ), τις Marta Matejko (Πολωνία), Ana Tiemi Takagui  (Βραζιλία),  Tiziana Veglia (Ιταλία), η Julia Miniuk (Λευκορωσία) και τις Γαλλίδες Lucile Le Thuc, Annaïg Boisard, έπειτα από την   κρίση που  ταρακούνησε τον πιο επιτυχημένο σύλλογο της γαλλικής Λίγκας. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν δούμε να έρχονται στη δική μας Volleyleague και άλλες συναθλήτριες της Winters.

Οι Κάννες ήταν η δεύτερη γαλλική ομάδα στην επαγγελματική καριέρα της Αμερικανίδας ακραίας που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, καθώς τη σεζόν 2019-2020 ήταν φιναλίστ του γαλλικού Super Cup με την Σεντ Ραφαέλ.

Ωστόσο, η παρθενική εμπειρία της αποφοίτου του Πανεπιστημίου Creighton από το διεθνές βόλεϊ ήταν στην Ισπανία, όπου αγωνιζόμενη στο δεύτερο μισό της σεζόν το 2019 στην Sanaya Libby’s La Laguna της Τενερίφης αναδείχθηκε φιναλίστ σε Κύπελλο και Σούπερ Καπ.

Το πάθος της Αμερικανίδας ακραίας για τον αθλητισμό γεννήθηκε χάρη στον πατέρα της, επαγγελματία μπασκετμπολίστα που της μετέδωσε, από πολύ μικρή, το ταλέντο και τη φιλοσοφία της αθλητικής ζωής.