A2

Βλέπει Α1 ο Πανερυθραϊκός

Βλέπει Α1 ο Πανερυθραϊκός

Ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 3-1 της Νίκης Αιγινίου και με την δεύτερη νίκη του στον Όμιλο των δευτεραθλητών της Α2 εξασφάλισε την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου και μαζί με τους Ηρακλή, Παναχαϊκή και Χανιά θα διεκδικήσει πλέον την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο μεγάλος κερδισμένος στα μπαράζ της Λαμίας ήταν ο Πανερυθραϊκός. Οι παίκτες του Γιάννη Λάϊου επικράτησαν με 3-1 της Νίκης Αιγινίου και κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Μια πρωτιά που τους έδωσε το εισιτήριο για το μεγάλο μπαράζ ανόδου όπου θα διεκδικήσει την μεγάλη επιστροφή στην Α1.

Συνδιεκδικητές στο όνειρο θα είναι και οι Ηρακλής, Χανιά, Παναχαϊκή, ωστόσο η ομάδα των Βορείων προαστίων έδειξε πως έχει το «μέταλλο» να φθάσει στον μεγάλο στόχο της.

Στο Χαλκιοπούλειο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας έκανε το 1-0 με το 25-23 και τα πάντα κρίθηκαν στο 2ο.

Εκεί όπου η Νίκη προηγήθηκε με 19-16, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα αφού οι «κυανέρυθροι» φρόντισαν να ανακάμψουν και περισσότερο ψύχραιμοι στους κρίσιμους τελευταίους πόντους να κάνουν το 26-24 και το 2-0.

Η ομάδα της Κατερίνης μείωσε σε 2-1 με το 20-25, όμως οι παίκτες του Γιάννη Λάϊου δεν επέτρεψαν να κάνει κάτι καλύτερο καθώς με το 25-21 έφθασαν στη νίκη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Λάιος): Κρέτσης, Μανιόπουλος, Κωστόπουλος Βασ., Κούνας, Παπακυριάκου, Λυκούρεσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Ρεζκ, Μπαρούτας, Κωστόπουλος Γωργ., Τοπαλίδης.

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Γκορίδης, Γεωργόπουλος Β., Λαμπρινός, Παπάζογλου, Γεωργόπουλος Α., Ιωαννίδης / Παράσογλου (λ), Βουλκίδης, Κιοσές, Παπαλεξίου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...