Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Βλέπει» Κηφισιά ο Μπίσετ

«Βλέπει» Κηφισιά ο Μπίσετ

Από τη Βόρεια Ελλάδα, στα βόρεια προάστεια της Αττικής οδεύει εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο διεθνής άσος της Σάντα Λουτσία, Τζουλιάν Μπίσετ, καθώς ο πρώην άσος της ΜΕΝΤ, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας του Α.Ο.Κ , ο οποίος έχει κάνει επαφές και με το Γιώργο Στεφάνου.

Το “ουδείς αναντικατάστατος” είναι για άλλη μια χρονιά το φετινό motto στο Ζηρίνειο, καθώς οι αποχώρησεις δύο βασικών παικτών όπως οι  “ερυθρόλευκοι” Σουλτανόπουλος, Ταμπουρατζής, φαίνεται πως δεν “χαλάνε” ιδιαίτερα τα σχέδια του προπονητή και της διοίκησης για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και πάλι ομάδας.

Με δεδομένο λοιπόν ότι για μια ακόμη χρονιά ο Κώστας Αρσενιάδης θα προσπαθήσει να διατηρήσει το βασικό κορμό της ομάδας, διατηρώντας παρά τις προτάσεις που είχαν, τον αρχηγό και σημαία της ομάδας, πασαδόρο Νικολάκη αλλά και τον Σέρβο “μπόμπερ”, Ζόραν Γιοβανοβιτς, οι Τζουλιάν Μπίσετ και Γιώργος Στεφάνου φαντάζουν ως ιδανικοί αντικαταστάτες των πρώην άσων της ομάδας που πλέον ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Κι αν ο Στεφάνου, θεωρείται πως βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο επαφών, πληροφορίες του Volleyplanet θέλουν τον εντυπωσιακό κεντρικό της ΜΕΝΤ, να είναι πολύ κοντά στην τελική συμφωνία.