ΔΙΕΘΝΗ

«Βλέπει» τελικό η Στουτγκάρδη

«Βλέπει» τελικό η Στουτγκάρδη

Η φρενήρης πορεία στη Bundesliga γυανικών συνεχίζεται για την Κυπελλούχο Γερμανίας, Στουτγκάρδη, καθώς στον χθεσινό α’ ημιτελικό η ομάδα της διεθνούς, Αθηνάς Παπαφωτίου και του β’ προπονητή, Γιάννη Αθανασόπουλου, επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-2 (13-25, 25-20, 25-27, 25-14, 15-13) της Σβέρινερ και θέλει μία ακόμη νίκη σε δυο ματς για να διεκδικήσει στον τελικό το φετινό νταμπλ.

Η Σβέρινερ προκάλεσε ψυχρολουσία με το καλημέρα του ημιτελικού σε περίπου  2.100 φίλους της Στουγκάρδης στη SCHARRena καθώς πήρε δια περιπάτου το α΄σετ με 25-13.

Στη συνέχεια, η ομάδα των “δικών μας παιδιών”, υπό τη συμπαράσταση της κερκίδας, ισοφάρισε 1-1, αλλά και οι φιλοξενούμενες, αυτή τη φορά αφού πέρασαν “δια πυρός και σιδήρου” με 27-25 πήραν κεφάλι με 2-1 σετ.

Παρ’ όλα αυτά η Allianz ΜTV για μια ακόμη φορά έδειξε τα τεράστια ψυχικά της αποθέματα, καθώς όχι μόνο ισοφάρισε σε 2-2 σετ, αλλά κατάφερε στο ται μπρέικ να κάμψει με 15-13 την σθεναρή αντίσταση της πανίσχυρης αντιπάλου της.

Η Παπαφωτίου, αγωνίστηκε ως αλλάγη στα τρία πρώτα σετ και τελείωσε το ματς με 1 πόντο (1 άσο).

Στον β’ ημιτελικό η πρωταθλήτρια Δρέσδη επικράτησε εντός έδρας με 3-0 σετ της Βισμπάντεν και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για την διατήρηση των κεκτημένων.

Τα δεύτερα ματς των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 4 Απριλίου στις έδρες των Σβέρινερ και Βισμπάντεν.

Foto: dreesmann-foto.de