Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Βλέπουν» Μιγιαϊλοβιτς στη Σύρο

«Βλέπουν» Μιγιαϊλοβιτς στη Σύρο
Το όνομα του Σέρβου πρώην άσου του φιναλίστ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχει πέσει στο “τραπέζι” από τους ανθρώπους του Φοίνικα Σύρου, που αναζητούν ακόμη τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Πλάνιτς.
Οι δύο συνεχόμενες νίκες του Φοίνικα Σύρου, με τελευταίο θύμα ανήμερα του Αγίου Νικολάου στο «Δημήτρης Βικέλας» τη Λαμία, ασφαλώς δεν αποτελούν τη γιατρειά στα φετινά προβλήματα των «Πειρατών», που σίγουρα όμως κερδίζουν χρόνο.
 
Το κενό που άφησε η επιτακτική επιστροφή του ακραίου Γιαν Πλάνιτς στην  οικογένειά του, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές και ο Λετονός, Ρέινις Πέκμανς  που δοκιμάζεται εδώ και μέρες και  στο νησί, ασφαλώς έχει βοηθήσει στις προπονήσεις, αλλά στην πραγματικότητα, είναι… διαγώνιος.
Έτσι λοιπόν μεταξύ των διάφορων ονομάτων που εξετάζοονται στη Σύρο, στο τραπέζι “έπεσε” πρόσφατα και το όνομα του Σέρβου πρώην άσου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νικολά Μιγιαίλοβιτς.Οι άνθρωποι του Φοίνικα, μετά την αποχώρηση του φετινού νικητή του “Επάθλου Νοvasports”, από την γαλλική Μονπελιέ, λόγω τραυματισμού και την επιστροφή του παίκτη στην πατρίδα του και στην Παρτιζάν, προσπαθούν να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν για να δουν σε ποιο στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται και κατά πόσο είναι σε θέση να αγωνιστεί σε σύντομο διάστημα.
Σε δηλώσεις του μάλιστα στο www.volleyplanet.gr ο Νικολά Μιγιαίλοβιτς, έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον των “Πειρατών” , το οποίο όμως μέχρι σήμερα, παραμένει φιλολογικό, καθώς δεν έχει γίνει κάποια πρόταση ή επίσημη “κρούση” από το Φοίνικα. Παράλληλα όμως ο Σέρβος άσος, δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος όπως είπε “αποτελεί πάντα προτεραιότητα στις επιλογές του, όμως φέτος η ομάδα έχει ήδη 4 ξένους.  Ίσως την επόμενη σεζόν….”