Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Βλέπουν» Ούγκο στην Πάτρα

«Βλέπουν» Ούγκο στην Πάτρα

Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Λαμίας, Ούγκο βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του τεχνικό των “ροσονέρι”, Γιώργου Λυκούδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της πατρινής εφημερίδας “Πελοπόννησος”.

Ο 25χρονος ακραίος Ούγκο ντε Λεόν Γκιμαράες ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, κύριος… υπαίτιος της παραμονής της ρουμελιωτικής ομάδας στα “σαλόνια”, ήταν χωρίς υπερβολή, σύμφωνα με τη “γλώσσα των αριθμών” στο φετινό πρωτάθλημα, μία… ομάδα μόνος του.

Τοπ σκόρερ της Λαμίας με 214 κερδισμένους πόντους σε 17 παιχνίδια έχοντας μ.ο. 12,5 και 3,75 ανά σετ. και 19ος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, κορυφαίος επιθετικής τoυ Γυμναστικού με 174 τελειωμένες επιθέσεις (3,0 4 μ. ανά σετ), 45,53% αποτελεσματικότητα στην επίθεση με 173/380 προσπάθειες και 20ος στην σχετική λίστα και τοπ σέρβερ της ομάδας το με 24 άσους και 11ος στον πίνακα της Volleyleague

Φανταστείτε στους παραπάνω αριθμούς να υπόλογίζονταν δε και τα εντός έδρας ματς, ιδιαίτερα αυτά της “μεταμόρφωσης” της ομάδας του Κατσιγιάννη στο β’ γύρο, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη, καθώς τόσο ο Ούγκο αλλά και οι συμπαίκτες του, έπεσαν… θύματα της τραγικής ανυπαρξίας στατιστικών, αφού κανείς δεν υπήρχε να πληρώσει κάποιο στατιστικολόγο! Κάτι που για να είμαστε δίκαιοι όσο πλησιάζαμε στο φινάλε του πρωταθλήματος, συνέβαινε δυστυχώς, πλην της ρουμελιώτικης ομάδας και σε άλλες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ομάδες της Volleyleague.

Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα του Βραζιλιάνικου… πολυεργαλείου, το ενδιαφέρον της Παναχαϊκής, δεν αρκεί για να “ντύσει” στα μελανόμαυρα τον παίκτη, αφού οι περσινές… ζωγραφιές του στη Λαμία, δεν πέρασαν απαρατήρητες και έχουν κινήσει το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων ομάδων.

Κάτι που ασφαλώς γνωρίζει ο Ούγκο και για αυτό, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Λουτσιάνα, εξετάζουν μαζί προσεκτικά τις προτάσεις που καταφθάνουν στην πόρτα τους, προκειμένου να επιλέξουν την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για το μέλλον τους, καθώς πέρα από το οικονομικό παίζει ρόλο και το κομμάτι των στόχων της ομάδας.